[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: giio
Forum Index » Profile for giio » Messages posted by giio
Ce sa mai CELE MAI BUNE FILTRE
FARA doar si poate

Confirmare, reconfirmare, ultraconfirmare...daca mai era cazul!!!
Pe langa 2226, 2228 si 2126 care le am de mai bine de 1 an, 2126 Thermo, chiar de 2 ani, recent am achizitionat si un Eheim ecco pro 130 - 2032 ...abia astept sa-i dau drumul in ianuarie, sa vad cum lucreaza!

Buna,eu am doua Eheim Experience 150 la un acvariu de 105l,de o luna si deja au aparut probleme cu scaderea debitului.Sfaturi,multumesc.
doi dintre tigrii mei au unul din capacele brahiale deschise.
boala sau…?
Multumesc.
Fadds wrote:Atunci nu am inteles de ce vrei sa scoti femelele.

Da, se poate. Daca masculii raman intr-un grup suficient de numeros (macar 6).

Fadds multumesc.Sunt doar doua si le dispera ceilalti 8 masculi.Cand i-am cumparat erau mici si nu am fost sigur de sexul fiecaruia.Oricum a fost nebunie pana i-a prins cu doua plase.In final am renuntat la alegeri si am luat ce a ramas în plase.In consecinta,m-ai lamurit si linistit,le donez si aduc doi dilii de masculi în locul lor.
Fadds wrote:Nu este necesar. Sansele sa supravietuiasca un ou sau alevin sunt practic 0 intr-un acvariu plin cu tetrazone.
Mama Natura isi va face treaba.

Multumesc pentru raspuns.Am citit informatiile gasite despre reproductia lor.Altceva am întrebat.Pot tine doar masculi?
Pot pastra doar masculi în acvariu, in lipsa dorintei de a reproduce,Sumatran-ii?
Fadds wrote:Nu este necesara adaugarea unei pietre de aer daca teava de iesire a filtrului extern este pozitionata astfel incat sa agite cat mai bine suprafata apei, adica sa se formeze niste mici valuri ("valurire").

Cu cat suprafata valurita e mai mare cu atat oxigenarea e mai buna.
Multumesc mult.
Buna.
Este sau nu necesara aerarea într-un acvariu de 105l,in care traiesc 10 PT si 4 Cory Panda. Filtru Eheim Experience 150.
Multumesc.

Forum Index » Profile for giio » Messages posted by giio
Go to: