[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: gsv
Forum Index » Profile for gsv » Messages posted by gsv
Frumos. Bafta in continuare. Ma abonez si eu.
Frumos!
Fara cuvinte!
Salutare tuturor si va multumesc pentru sfaturi si informatii.
Skimmerul s-a dat, asa ca topicul se poate inchide.
Nu stiu exact despre pompa. Am pozele acasa si nu ma pot uita in momentul asta. Sa zic ca parea originala PSK2500, dar voi vedea maine cand ajung.
M-am gandit si la pompa aia. Se vede ca a mers ceva. Din cate am citit e un Sicce psk 2500.
Asta am vrut sa zic, legat de cei 40w, dar am uitat sa scriu .
Am primit acum cateva poze. Pare ca pompa nu e la locul ei si cred ca lipseste si cauciucul de sub ea, dar nu e o problema asta. Carcasa e in stare buna, nu pare fisurata, sparta, reparata.
Buna idee!
. Vin si eu din urma, mai incet, dar va urmez ))))
Am gasit si pompa pentru el, prin Italia parca, la 100eur, l-am vazut modat de cineva cu o pompa Jebao DC, se gaseste si mesh, nu imi e teama de asta, ci ma gandesc la dimensiuni.
P.S. Asta e un moment in care iti spui: "trebuia mai mare, mai mare acvariul si sump-ul!!!"
Nu l-am gasit pe ebay.
Din calcule reiese ca e prea mare pentru sump, dupa cum a zis si colegul @fanta. Intra in el, dar imi ocupa spatiu. Pompa are in jur de 40W, consum mare fata de generatii noi. Se aduna cam multe bile negre )))
Pompa e functionala. Am vazut ca amprenta e mare, dar din cate am citit e un super skimmer, desi vechi ca an de fabricatie. Am vazut ca se poate schimba pompa si pune alt model care are ace si nu mesh.
Multumesc de ajutor. Mai astept, ma mai gandesc ))))).
Am aflat ca ii lipseste silencer-ul si furtunul. E problema mare asta? Se poate monta alt silencer sau construi unul?
Salutare,
Tot cautand echipamente pentru proiectul meu, am gasit un skimmer ATI Bubble Master 200 foarte ieftin, in jur de 250 lei.
Tinand cont ca nu am experienta in asa ceva si nici bugetul nu prea imi permite unul nou, rog colegii sa imi spuna daca se merita achizitionarea lui.
Acvariul va fi un 100x50x55 cu sump construit intr-un acvariu Eheim 126L.
Multumesc.
Cristi wrote:Vezi ca-ti dau pe-afara coralii.

Ai grija mare cu zoa......nu am experienta, dar din "perindarile" mele pe net am gasit cateva posturi despre palitoxina:
Aici unul din multe alte posturi http://www.reefcentral.com/forums/showthread.php?t=1858696
...si inca unul http://reefcentral.com/forums/showthread.php?t=158730
Update: Azi am trimis mail de confirmare comanda catre Peti (dupa cateva discutii purtate cu el) pentru noul acvariu. Dimensiuni 100x50x50, sticla de 10mm, o laterala mare cu geam ultraclar, cu overflow, gauri si tot ce trebuie la el, pana sub blat. De acolo ramane sa adaug ce este nevoie dupa ce pun acvariul pe stand.
Am comandat si refractometru, mi-a venit si Refracto check-ul de la Salifert. )))
Standul acvariului trebuie modificat, adica placa de deasupra trebuie sa o schimb cu blat gros. Oricum cea veche era stramba, am observat zilele astea.

Incet, incet, dar sigur )))))))
Hai ca incet, incet prinde contur.
Foarte frumos. Bafta in continuare.

Forum Index » Profile for gsv » Messages posted by gsv
Go to: