Message |
|
Cum merge acvariu?
Ma bate gandul sa iau o lampa AK A029. Esti multumit de ele? Ti se par suficiente pentru pretentiile tale de la bazin?
|
 |
|
Faye wrote:Greu de ascuns mastodontul ala de acvariu pe undeva prin casa. Si daca-l dau sunt sigura ca altul la fel de tapan nu mai gasesc. Inca sunt in dilema, nu stiu ce sa fac.
Pusa o cutie din lemn deasupra acvariului, pe cutie niste perne decorative si aia-i canapeaua.
Sau, solutie extrema, desfacut si pastrata sticla, ca in felul asta ocupa mai putin spatiu
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Trebuie facuta diferenta intre chinezarii si made in china.
Sti ca Chung Li produce la calitatea platita de cumparator: ieftin vrei, ieftin produc!
In alta ordine de idei, Jebao=Jecod
|
 |
|
*Ciorapul de filtrare dupa o luna intr-o distilerie din Vaslui
|
 |
|
EduardB wrote:Adica: este filtru' intern de mobila?
Fix asa
|
 |
|
Lemon wrote:Frumoase adinoacarele.
Daca eram in Buc, te scapam de ele.
Vi la Bucuresti intr-o zi, iei pestii, beti o bere amandoi, legati prietenii
|
 |
|
Pe viitor foloseste glicerina vegetala sau baza de tigara electronica
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
GreenLifeAquatics wrote: de unde cumperi chestiile alea de plastic care bagi in gaurile de alcavriu si sump? eu caut si nu gasesc
bwinstal.ro si cauti flansele de care ai nevoie. Au si teava, adeziv si garnituri, pe langa flanse. Sortezi dupa material: pvc-u
|
 |
|
Gabi C wrote:Foarte fain. Stii ce cred ca as mai pune in bazinul asta? Niste csifori clasici de aia verzi, Si poate niste gurami sidefii masculi. 
Am remediat eu
|
 |
|
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:
paradoxx wrote:nu stiam ca un gobby poate fi asa dragut
Nu e dragut, da-l naibii. Am auzit ca pune mana pe cur la fete, scuipa pe jos, injura si fumeaza
Sa plece-n mizda pa-sii la el la scara
|
 |
|
Sa ia legatura cu baietii de la Terarii Cluj. Fac treaba buna
|
 |
|
cr1st1an wrote:Ok, ma pun pe aliexpress sa iau sunsun-ul, adaptoarele pentru furtun si vreo 2 robineti.....
Ma gandeam sa il iau pe cel mai mic daca nu e prea importanta diferenta de capacitate dintre ele.
Ia-l pe asta,ca umbli mai usor in interior: http://www.tucradio-acvariu.ro/index.php?route=product/product&product_id=233
Prea mare chinul cu aliexpress
|
 |
|
Postez anuntul pentru un coleg acvarist/terarist:
Se doneaza un oscar albino, deoarece are 3 si s-a ales deja o pereche. Albinosul se cam baga intre ei si ies scantei
Daca se poate ridica astazi e perfect!
Il puteti contacta direct, la numarul 0724477164 - Cristian.
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:cc: opincarul
e pret bun baiete, scarpina-te de bani ca nu mai pupi ocazie ca asta..
Sunt cu copilul la Alexandrescu. Nici daca mi-l da gratis nu am cum sa-l iau
Spor la vanzare, Stefan!
|
 |
|
|
 |
|
[quote=incepator] nu vreau sa fiu inteles gresit, dar nici convins nu sunt
[/quote]
Asta era ideea principala, daca tu simti ca esti mai in siguranta, dai inainte cu Soudal, nu cu Dow. Nu noi locuim cu bazinul ala in casa, ci tu, faci cum crezi ca e mai bine
Ca paranteza, apropos de Den Braven, in 2019 am luat un acvariu de la cineva, clasicul 60*30*30 de la Eheim. L-am dezmembrat si relipit in Decembrie 2019, pentru ca respectivul mi-a spus ca supureaza. Am folosit Den Braven. Dupa 6 luni siliconul era neintarit si flexibil ca furtunul de dus. Mi-a fost teama sa-l dau la apa, asa ca l-am transformat in suport de ghivece.
|
 |
|
[quote=încep?tor] [b]siliconul de la soudal imi inspira cea mai mare incredere[/b].Daca va fi asa sau nu, timpul ne va confirma.[/quote]
Stiu acvarii de 900-1000 de litri lipite cu Dow si ale caror lipituri tin de minim 8 ani. Cred ca si acvariul lui @koala e lipit tot cu DC881, prin 2008.
Dar daca dormi mai linistit stiind ca producatorul a inclus in fisa tehnica si cuvantul "aquarium" si nu simplistul "glass", e in regula. Pana la urma, linistea e cea mai importanta.
De exemplu, eu am preferat sa fac cu mana mea terariile pentru reptile, stiind ca se poate urca pe ele copilul. A costat mai mult decat daca apelam la cineva, nu sunt cele mai estetice, dar tin lejer un copil care sare pe ele
|
 |
|