[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Oana 12345
Forum Index » Profile for Oana 12345 » Messages posted by Oana 12345
Buna ziua tuturor. Dat fiind faptul ca aici putem posta prostii fara sa fim certati, va scriu si eu poate ma puteti ajuta. I-am luat baiatului meu de Paste cadou un acvariu dintr-un pet shop, ce aveau pe stoc ca am fost cu o zi inainte..Este Hailea FC200E, 4,8 litrii, Lampa 0,4 W, pompa de la el 150 l/h, Jex max 0,5 m. Am pus pietris pe fund pe care l-am spalat in prealabil bine. Am o planta pe care am lasat-o in ghiveciul si buretelul cu care am cumparat-o, nu stiu ce fel e..are frunze mici verzi si patate cu alb si roz. Initial am avut 2 gupi, 2 xifo (sper ca am scris bine) 1 sanitar. Acum mai am un gupi si un sanitar restul au murit, 2 sapt trecuta, 1 azi dimineata. Apa am schimbat-o o data sapt trecuta luni ca se facuse culoarea ceaiului, pe toata o data din pacate..tratata cu o substanta ce am primit-o de la pet shop pt tratare si au fost ok pana azi dimineata. Apa a inceput sa se coloreze din nou. Stiu ca ar trebui sa se faca un micro climat cu ceva bacterii si ca nu e ok ca am schimbat toata apa odata dar m-am panicat initial. Intrebarea e ce sa fac de acum inainte?? Nu am timp din pacate sa caut si sa ma documentez pentru ca am o perioada f aglomerata la servici si stau pana seara inclusiv in weekend, abia am timp de familie. Va rog ajutati-ma cu sfaturi. Am incercat sa atasez si poze dar nu reusesc nici cum.Imi tot zice ca sunt prea mari.. Multumesc!!

Forum Index » Profile for Oana 12345 » Messages posted by Oana 12345
Go to: