[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Maroco88
Forum Index » Profile for Maroco88 » Messages posted by Maroco88
Buna seara . Am cateva pete albe pe substrat nu stiu ce sunt alea ma poate ajuta cineva am sa atasez o poza.ms
Am ceva pete pe substrat albe , nu stiu ce pot fi. Seamana ca si floarea de mucegai am sa atasez o poza .
Acvariul meu
Am un filtru intern AQUAEL FAN 2 PLUS , o pompa de aer RESUN AC9602 si capacul de la acvariu CU 2 neoane JUWEL MULTILUX HIGH LITE 24w/neon. Sunt interesat daca e sufucienta lumina pentru plantle ce le am in acvariu.ms
Am bagat plante de prim plan : hemianthus callitrichoides , de mijloc : anubias barteri , de fundal : micranthrmum ombrosum , limnophilla , alternanthera si muschi vesicularia christmas.
Buna seara. Am primit un acvariu de 120l complet echipat si folosit de 4 zile. Am pus ceva solutie lichida ce scoate clorul din apa si l-am lasat asa sa mearga 2 zile. Dupa care am bagat 4 neoni , 4 zebre si 2 guppy. Nu am fertilizat nu am pus co2. Dupa cat timp trebuie sa fertilizez si sa pin co2 . Acvariul are capac si 2 neoane de 24w unul. E sficient pt plante ? Cati pesti pot sa pun in el?ca si substrat am pus pietris de 3mm si nisip special pt plante . Mu mai stiu denumirile
Ms.

Forum Index » Profile for Maroco88 » Messages posted by Maroco88
Go to: