Message |
|
Pai de-asta am inceput sa iau in considerare alta linie de fertilizare. Am vazut ca Masterline are si micro si macro. Ar fi ok sa trec pe asta? Sau imi recomandati sa procedez altfel?
|
 |
|
Da, s-a intins destul de bine, deci nu poate fi lipsa de lumina sau CO2. Nu imi dau seama ce mai exact nu ii place, dar o sa incerc si cu Easy Carbo, mersi frumos.
|
 |
|
Pun 2 ml zilnic, asta ar fi deja mai mult decat doza recomandata saptamanal(10 ml la 80L de apa; eu am 60 L si adaug 14 ml). Sa o mai cresc totusi? Mi-e sa nu dau in alte minuni.
|
 |
|
Buna din nou,
Ce parere aveti despre linia de fertilizare Masterline I+II?
Momentan, eu folosesc Easy Life K+P+ JBL Ferropol +JBL Ferropol 24. De cateva zile, am observat ca am multe frunze ingalbenite la HC si nu imi pot explica motivul. Prin urmare, m-am gandit sa schimb fertilizarea. Sau sa existe alt motiv? Care ar putea fi?
|
 |
|
S-au dat, se poate inchide, multumesc frumos.
|
 |
|
Donez 10 fire de Ludwigia sp. Dark Orange in Timisoara.
|
 |
|
|
 |
|
Da, exact asa arata ca in pozele din topicul respectiv. M-am mai linistit, ma gandeam ca cine stie ce balauri am in acvariul asta  Multumesc pentru ajutor.
|
 |
|
No, la asta nu m-am gandit, da, am 3 zebre. Mersi de lamuriri.
|
 |
|
@Silviu Man: Da, sunt imoobile punctele, arata ca niste stropi egali de vopsea alba. @Antecume: nu este nisip, nu am avut nisip alb(ci pietris la inceput) in acvariu. Au apart de vreo saptamana si par sa se inmulteasca.
|
 |
|
Nu stie nimeni? Mi se pare ca se inmultesc si lemnul cel mare arata ca si cum ar fi ros, iar cand aspir substratul gasesc resturi de lemn.
|
 |
|
Acvariul meu e de 22l brut, net undeva la 17-18. Filtrul este acesta: http://www.petbazar.ro/Filtre-Hang-On-Acvaristica/Classica-Crystal-Hang-On-Nr-3/o/44828/86/, iar in loc de carbunele cu care a venit, am pus Micromec.
|
 |
|
Buna din nou,
Stie cineva ce sunt punctele acestea albe de pe lemn?
Si din ce cauza au aparut?
Multumesc anticipat.
|
 |
|
Asa e, numai pe atunci nu stiam mare lucru despre acvaristica, iar mai apoi l-am inlocuit cu un HOB.
|
 |
|
Silviu Man wrote:Un filtru de colt de tip Dennerle iti permite sa orientezi dar sa si reglezi debitul si puterea curentului de apa.
Insa, neavind experinta in cresterea unui Betta, ma opresc aici si rog colegii care au aceasta experienta sa te sfatuiasca.
Eu am avut un filtru Dennerle de colt la acvariul cu Betta si setat la minim, nu il deranja deloc. Ce dezavantaj am vazut eu la acest filtru: se colmateaza foarte repede.
|
 |
|
|
 |
|
Nu, nu va ignor. Am cumparat autocolant negru, dar nu are cine sa ma ajute sa trag acvariul mai in fata sa pot lipi autocolantul. Am zis ca astept pana se intoarce prietenul meu din misiune si il pun atunci.
|
 |
|
Sarbatori fericite va doresc tuturor alaturi de cei dragi!
|
 |
|
Ma bucur ca pestisorii sunt OK, ti-am urmarit topicul cand am inceput si eu si m-a ajutat foarte mult. Legat de plante, ale mele au inceput sa "mearga" cand am inceput fertilizarea micro+macro+ CO2. Poate si ale tale au nevoie de ceva mai multi nutrienti.
|
 |
|
Nu ai mai "spus" nimic de ceva timp. Cum mai stau lucrurile la tine? Cum merge acvariul?
|
 |
|