[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Tonelson
Forum Index » Profile for Tonelson » Messages posted by Tonelson
Salut stiti cumava alte speci de pesti ca betta care sa respire aer(care sa nu necesite pompa de aer)?
Doar pesti exotici.
Pot tine intr-un acvariu de 60l vivipari cum ar fi:guppy,molly,xipho,plty impreuna cu un mascul de betta?
Salut. Este unul dintre cele mai frumoase acvarii pe care le-am vazut, succes in continoare.
Poate am sa trec si eu de la acvariul meu de 60l la unul ca al tau
mltumesc din nou
Dar trebuie sa le scot neaparat din substrat pt a le taia? Nu pot sa le tai direct in apa fara se le mai scot?
Multumesc
Salut am cumparat de la pet shop acum 6 sapt mai multe plante dintre care si bacopa amplexlicaulis. Cand am cumparat-o erau mai multe fire care nu depaseau 20cm acum are apoximativ 60-90cm firul si acvariul are 35cm inaltime.Am citit undeva ca le pot taia varfurile si le pot replanta.Pot? Vreau un raspuns sigur va rog.
Pt inceput nu este o ide rea sa cresti vivipari.Dar trebuie sa ai grija cu suprapopularea.
Vezi ca am de vanzare platy,xipho,guppy,molly la preturi foarte mici dar problema esta ca predare se face personala din buzau.
Vand: 3 platy-2lei buc
8 black molly-2.5lei buc
4 molly velifera-3 lei buc
2 guppy-1.5lei buc
Predare personala in Buzau.
Astept mesaje pe p.m.
La fiecare comanda de 3 pesti dau cadou 5 melci melanoides tuberculata!
Multumesc.
Ieri mi-a depus femela icre. Am l?sat masculul singur dup? ce am considerat caci femela nu mai are icre si am scoso. Dup? ce ies pui din icre cat timp trebuie sa mai las masculul cu pui? In cat timp ies pui din icre mai exact?
Schimb 15 melci de substrat melanoides tuberculata cu 2 melci asasini sau plante.
Schimb 3 black molly cu 3 melci asasini sau plante.
Schimbul se face personal din Buzau.
Salut eu tin in acelasi ascvariu 1 mascul de betta si doua femele si nu am avut parte de surprize neplacute.
Eu ii tin numai pe ei in acvariu.
Fata de ceilati pesti nu stiu daca se vor intelege nu am incercat.
Vand 6 pui black molly 2-4 cm-2
2 pui molly velifera 3-5cm-3 lei buc
2 pui platy 3-4cm-2 lei buc
Vand 10 melci melanoides tuberculata-1 leu buc

Predare personala din Buzau.
Bine v-am gasit!!!
Salut!
Ma numesc Antonio am 13 ani si sunt din Buzau.Detin 1 acvariu de 60l cu pesti vivipari si unul de 11 cu betta.Ma ocup de acvaristica de 5 luni.
Multumesc mult.
Si la mine este la fel unul mai mare ca altul.
Felicitari acvariul este superb!!!
Lemnele le-ai bagat direct in acvariu?
Imi poti da cateva detali dupa care pot diferentia melci asasini(femela-mascul)?
Chiar nu stie nimeni
Pt imperechere cine se duce primul? Masculul la femela sau invers?
Stiu ca stau lipit mai mult timp.
Nu stie nimeni prin ce pot sa ii deosebesc de ce sex sunt?

Forum Index » Profile for Tonelson » Messages posted by Tonelson
Go to: