[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Tonelson
Forum Index » Profile for Tonelson » Messages posted by Tonelson
Am citi si am inteles cateva lucruri despre ei.Dar vroiam sa stiu daca mai sunt cateva chesti dupa care sa imi dau seama care este mascul si care este femela.
dar cum ii recunosc?
as putea tine red cherry cu yellow si cu orange? cate trei din fiecare?se vor intelege?cum ii recunosc?
si imi trebuie pompa de aer?
NU stie nimeni?
Vand urmatoarele:
-platy-3lei buc
-black molly-4,50lei buc
-molly velifera-5lei buc
-melci melanoides tuberculata-0.50lei buc
Nr meu:0756069956
Am citit undeva ca pot fi tinuti chiar si intr-un acvariu de 10 l.Este adevarat,si daca da cati creveti pot tine de aproximativ 2.50cm crevetele?
adica ce mai exact?
chiar nu stie nimeni?
imi trebuie pompa de aer pt ei?
ok
Cine este priceput imi poate da si mie cateva detali despre ei: mancare, cum ii recunosc femela-mascul, acvariul minim, compatibilitate cu ce melci se pot intelege?
Salut in ce acvariu(cati litri?) pot tine creveti si melci mai multe specii minim.Sunt incepator in cea ce priveste creveti.
Imi cer scuze nu am citit cu atentie.Sper ca nu va-ti suparat pe mine.
Nu este adevarat un mascul de betta la mine este 16lei sau 14lei pt cultura ta generala. Si nu o sal il tin intr-o sticla am cumparat un acvariu de 15l special pt un betta.
Ok.Chiar nu poti?As fi foarte recunoscator.
Salut as fi eu interesat de el dar poti sa mi-l trimiti prin posta in Buza?
Vand melci melanoides tuberculata-50bani buc
Merci mult

Forum Index » Profile for Tonelson » Messages posted by Tonelson
Go to: