[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: andreiade
Forum Index » Profile for andreiade » Messages posted by andreiade
Scoici culese de pe plaja pot pune in acvariu? Cum trebuie sa procedez cu ele inainte de a le pune in acvariu?
Inteleg adrian09 si iti multumesc frumos pt sfaturi. Am sa scot plantele si voi schimba si pietrisul
Am ceva test 8 in 1 cu aplicatie pe telefon si toate mi le da cu o bifa verde incadrandu-se in parametrii " safe ". Am incercat si cu un test 6 in 1 de la tetra si doar acum 2 sapt am avut o usoara crestere de no3 dar am facut schimbul de apa si am folosit o solutie NitrateMinus. Am ceva bacterii pe care trebuie sa le folosesc saptamanal la schimbul de apa . . .
Am auzit o parere de la un prieten ca s-ar putea sa fi luat bataie de la femele si de aceea sa fie asa.
Este posibil asa ceva? Nu par agresivi. I-am urmarit in ultimele zile destul de mult si nu am vazut sa se bata sau ceva de genul acesta.
Acvariul il am de 2 luni. Am 2 luni de cand merge filtrul cu toate cele inauntru. Am si ceva solutii de la pets at home din anglia pt intretinerea apei si ceva pt ingrijirea pestilor tot la la interpet la fel ca si echipamentul
Al meu nu prezinta alte semne de boala. Doar ca are codita lasata in jos si nu o mai misca il am de o luna si pana acum nu am avut probleme cu el
Doar masculul sta mai mult la fund de cand are probleme. Femelele toata ziua inoata prin tot acvariul. Acvariul l-am cumparat cu tot cu filtru si incalzitor de la interpet. Filtrul este Interpet Cartridge Cf1. Contine doi bureti albi si inele bio
Schimb saptamanal aprox 5L apa aspirand de la fundul bazinului. Am un filtu , un incalzitor si o pompa de aer. Si cred ca am o femela gestanta . . .
Buna
Sunt incepatoare in domeniu. Am un acvariu de 45L cu 4 pesti Molly. Am 3 femele si un mascul. De vreo 2 zile masculul nu isi mai misca coada si pare lasata. Innoata greu doar cu aripioarele din fata.
Imi puteti spune va rog daca cineva are vreo idee ce probleme poate avea pestisorul meu?

Forum Index » Profile for andreiade » Messages posted by andreiade
Go to: