[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Andrei.danila
Forum Index » Profile for Andrei.danila » Messages posted by Andrei.danila
Deocamdata vad ca le place sunt ok , le-am facut decorul si sunt curiosi cauta sub fiecare piatra
Asta stiu si eu dar am zis sa incerc deocamdata sunt pui , deabea se vad prin acvariu si corabia o s-o scot am pus pietre la fiert o sa schimb decorul eu zic ca vor fi ok am si o filtrare buna si am un prieten la zoo mania a zis ca nu va fi o problema
Salutare si bine v-am regasit cum am zis la inceputul primaverii o sa incep un nou proiect , ei bine e aproape gata , un acvariu de 60l cu niste cichlide africane frumusele , am 10 exemplare pui cam la 2 cm , un foltru intern Aquael turbo filter 500 cu toate mediile de filtrare are biologic chimic si cu ceramica , decorul e slab ca nu am mai avut timp si cine imi poate da niste idei sa nu esite fie ele cat de mici . Azi o sa merg pe strada sa adun niste pietre mai frumusele sa le fierb si mai apoi sa faca parte din decorul acvariului meu. Daca aveti obser atii sau observati ceva ce e in neregula va rog sa imi spuneti.imagini cu acvariul meu mai jos

image
image
Am inteles multumesc mult pentru toate sfaturile cand o sa incep proiectul o sa postez pe forum
Bine v-am gasit si multumesc frumos
Multumesc frumos pentru informatii si acest jbl vine cu toate cele 3 medii de filtrare , nu ? Nu mai e nevoie sa cumpar eu
Salutare baieti numele meu este Andrei am 17 ani si am prins microbuz acesta al acvariilor si imi place foarte tare , sunt din Constanta dar nu gasesc sectia my profile sa setez locatia sper sa colaboram frumos . E primul meu acvariu si e cam colorat in ceea ce priveste pestii si plasticele dar in primavara o sa fie o schimbare radicala
Multumesc mult , o sa dau comanda de acel filtru tetra vine cu tot ce trebuie si o sa vad pe parcurs cum v-or decurge lucrurile .momemtan astept primavara sa incep munca , am 17 ani si nu vreau sa le cer parintilor bani , in primavara o sa incep un proiect frumos zic eu pana atunci ma mai documentez . O zi buna tuturor si multumesc mult pentru ajutor
Am ascultat sfatul vostru si am anulat comanda , mai strang ceva bani si iau un tetra sper sa fie cu tot ce trebuie sa nu mai fie nevoie sa iau ceva in plus pentru el
Multumesc pentru sfaturi , v-oi pastra acest filtru si v-oi cumpara ceva pentru filtru biologic din cate am inteles nu o sa am nevoie de filtru chimic asa de mult . Multumesc , in primavara vreau sa ma apuc de aspectul interior al acvariului momentan am achizitionat doar filtrul
Am dat comanda de eheim pana la urma cand m-am tresit si pe site zice ca vine cu toate cele 3 metode de filtrare , eu ce mai trebuie sa iau pe langa filtrul asta ? Ma refer tot pt filtru
Multumesc pentru sfaturi baieti , as opta pentru cel eheim 2213 e micut si il pot aseza mai bine fata de cel tetra as zice ca e un pt un acvariu de 55l , si cel eheim vine cu toate mediile de filtrare nu mai trebuie sa iau nimic ?
http://www.pro-aquarium.ro/magazin/apa-dulce/filtru-extern-acvariu-prime-10-hydor/ o parere despre filtrul acesta ?
Nu stiu modelul ce mi-a zis doamna de la pet shop e pentru acvariu cu capacitate de 200l , filtrul meu e praf de asta vreau macar sa-l schimb sa stiu o treba http://m.imgur.com/Ybb9ypP,Fe4MkGn acest model as dori sa il fac dar nu am nici o idee despre cum se planteaza despre cum se intretine acest tip sau de unde pot achizitiona si cam de ce buget as avea nevoie sa incep
Am citit ce mi-a dat scorpion , multumesc mult . In acvariu fac curat odata la 2 saptamani am si aspirator pt substrat cu reglarea presiunii. Sunt nelamurit maine diminrata vreau sa merg sa iau filtru sa il iau pe cel pt 200l? Eu zic ca e bun parerea mea
Am acvariul de 3 luni aproximativ imi place foarte mult dar nu am idee cum pot intretine si cum pot face un acvariu frumos si curat am o problema dupa ce curat pietrisul apa e putin tulbure nu e cum as vrea sa fie , foarte limpede , cine imi poate da o mana de ajutor cu acvariul ?
http://m.imgur.com/BAqCyPb cam asta e acvariul dar numele pestilor am gouppi neon 2 scalari sanitari jandarmi restul nu le cunosc numele , substrat pietris colorat si un filtru mic care se infunda des ...
Salut este primul meu acvariu capacitate 55l am in jur de 25 de pesti in el toti sanatosi se inteleg bine dar problema este ca am un filtru intern , l-am primit odata cu acvariu dar as dori sa cumpar un filtru extern , am gasit un filtru pt 200l dar nu stiu ce sa fac , as avea nevoie de niste recomandari ce filtru ar fi bun pentru acest acvariu ? Nu am plante reale

Forum Index » Profile for Andrei.danila » Messages posted by Andrei.danila
Go to: