Message |
|
Bine ai (re)venit!  Asteptam pozele
|
 |
|
In timpul ciclarii trebuie sa mearga pompa de aer non-stop?
|
 |
|
okey multumesc, si am fost la furnizorul de apa care a dat urmatoarele detalii: pH:7 kH:3-10 gH:8.52
|
 |
|
A ajuns astazi acvariul  , in timpul ciclarii sa fac schimb de apa saptamanal?
|
 |
|
Jimmi wrote:In ce sens ca nu am inteles.Cum adica trebuie siliconat??Dupa ce torni siliconul il lasi la uscat 6 7 zile.
Stiu ca plantele trebuie sa creasca la lumina de neon altfel apar algele.
In sensul ca am gasit in gradina si era acolo de vreo 3 ani 
|
 |
|
Prima intrebare daca se poate tine?
Am un acvariu care trebuie siliconat din nou are aprox 65-70 de L
Ma gandem sa o tin afara numai in perioada de vara intr-un loc cu umbra pe toate durata zilei.
Daca pun diverse plante si un filtru, e de ajuns sau neaparat trebuie si o Pompa de aer?
Astept propuneri ?i sugestii
|
 |
|
scorpionul wrote:stai linistit ca pana vineri nu ajunge. Daca vrei sa ajunga comanda altul, ca la primul pana se face returul, constatarea, anularea de comanda, etc, pana la "anul" nu vine altul. Oricum faza cu puzzel-ul mi-a placut
|
 |
|
Nu am platit nimic am facut retur si astept pe vineri sa ajunga alta(sper sa nu fie sparta si ala  )
|
 |
|
EPIC FAIL Astazi ma suna curierul( a ajuns acvariul) ma duc afara cu banii zice "Domnu acvariul cred ca e spart" deschidem coletul numa bucati de sticla vedeam pai zic io sa o duceti inapoi de unde a venit ca io n-am comandat puzzle  (sigur este vorba de emag au ambalat in carton si atat  )
|
 |
|
Okey si cand fac ciclarea apei am inteles ca trebuiepus si putina mancare zilnic in apa, dar se poate pune diferite feluri sa zic 3-4 feluri de mancari?
|
 |
|
Multumesc, Claro e de 600lph, si mama mea lucreaza la firma care furnizeaza apa in oras si o sa am analiza apei.
La inceput inca m-am gandit neplantat sa nu mai bat capu si cu plante maxim plante plutitoare vreau sa incep cu pesti guppy,molly
Substrat am luat Nisip Dennerle Crystal Quartz Gravel Diamond Black
|
 |
|
Va salut stimati acvaristi!
Numele meu este Szabi, posesorul unui mic de 54L sunt din Salonta jud.Bihor am 20 de ani, lucrez la studio foto sunt inca incepator la acvaristica
mersi tuturor si ape limpezi!
|
 |
|
a si era sa uit ca am mai luat Solutie acvariu JBL Biotopol dar nu stiu cu cat reduce viteza de ciclare
|
 |
|
Acvariul e de 54L, Lungime 50 cm,Latime 33.5 cm,Inaltime 34 cm,Grosime sticla 5 mm, Pompa aer Tetra Tetratec APS 100 , Incalzitor Eheim Jager 50W, 2 x Maternitate plasa Boyu, Lampa 24W t5, Filtru intern Diversa Claro
|
 |
|
Buna as dori sa intreb daca am primit acvariul dar inca nu am achizitionat pesti in el pots sa bag apa de la robinet direct in el si las o saptamana pana cumpar pesti?
|
 |
|