Message |
|
@Faye esti putin cam arogant nu crezi? Daca ma screm un pic te inghesui si pe tine in acel acvariu pentru ca e acvariul meu si pot face ce vreau eu, am 84L.
|
 |
|
Mersi, eu am citit pe la alte forum uri alte postari ca i-ar manca.
|
 |
|
Buna ziua, maine ar trebuii sa primesc 2 Hoplo, problema e ca in acvariu am 6 neoni, 4 zebre, 3 scalari, 1 xipho, 1 platy, 2 molly, si 3 corydoras, intrebarea este, voi avea probleme? As putea muta Corydoras in celalalt acvariu, dar din pesti nu prea, pt ca in acela cresc guppy endler.. Multumesc
|
 |
|
Fara suparare , nu am intrebat de pesti. Sunt 5 tetrazone, cu scalarii e alta poveste, cand vor creste ii voi da, iar tetrazona in bazinul meu nu ii alearga.
|
 |
|
Salut, am instalat un acvariu de 51x41x40, aproximativ 84L, intrebarea mea este daca mai tine, l-am primit de la cineva. Mi-a spus ca ar avea vreo 10 ani. Nu stiu ce sa fac, sa-l mai tin, sa nu-l mai tin... Are si intariri longitudinale. Mersi.
|
 |
|
@Scorpionul, nu ai idee de cand caut video-ul asta, pe care l-am mai vazut candva de mult, am rezolvat, aveam acea piesa, mersi mult!
|
 |
|
Salut, dupa cum scrie in descriere, am un acvairiu de 54L de la Aquael, si am la el un filtru intern aquarl pat mini daca nu ma insel, ideea e ca atunci cand il dau la maxim pestii cam zboara prin el, daca il dau incet nu cred ca isi face treaba. Voi ce ma sfatuiti? Am in acvariu Scalari, tetrazona, neoni si o zebra.
|
 |
|
68x30x30 nu are 54L, ci 61,2, cel de 54 are 60x30x30. Poate ai gresit!
|
 |
|
Mai ai?
|
 |
|
Multumesc! Le-am schimbat acvariul, i-am bagat intr-unul de 54L din 84L... Dar aici vad ca se plimba..
|
 |
|
Si inca ceva, am inteles ca pot lasa femelele sa fete in acvariu pentru ca acesti Endleri nu ii mananca.
|
 |
|
Buna ziua, am intr-un acvariu de 54L, 50 net, vreo 20 de guppy endler, dintre care vreo 7 gestante. Intrebarea mea este: De ce stau toti grupati de parca se ascund? Cand i-am pus prima data in acvariu cu scalari tetrazona ii ciupeau, asa ca i-am mutat singuri, si in prima zi innotau si de vreo 2-3 zile stau grupati deobicei intr-un colt sau pe mijloc..
|
 |
|
Buna seara, am si eu o nelamurire.. Cand e intumeric in camera, deci automat si in acvariu. Pestii devin incolori, deobicei neonii, tetrazona parca prind o stralucire pe dungi. Daca le aprind lumina, in 10 min sunt exact cum trebuie. Este ceva inneregula?
|
 |
|
Buna seara, dupa ce am luat Coralis-ul la rost.. Vreau sa dau o tura prin obor, unde-i gasesc pe acei doi oameni despre care se tot vorbeste? Si ce ma sfatuiti, sa cumpar ceva de la ei sau nu? Daca stiti mai multe detalii, pana la ce ora ii gasesc? deoarece numai duminica am deobicei drum pe acolo. Au ceva pesti sau doar neoni si carasi? Multumesc!
|
 |
|
Multumesc Koala, am reusit sa le sterg cu greu cu unghia.
|
 |
|
RECTIFIC: nu se ia deloc!
|
 |
|
Buna seara, in urma deceselor a 4 guppy, m-am decis sa i-au acvariul de la capat, dupa ce am scos substratul, am gasit asta pe sticla, niste pete care se iau mai greu. Un fel de mizerie. Ce ar putea fii?
|
 |
|
Multumesc mult pentru sfaturi. L-am mutat separat. Isi revine dim cate vad..
|
 |
|
In acvariu sunt Guppy, Neoni, sanitari, o zebra si un melc.
|
 |
|
Este un acvariu de 54L, vreo 50net, temp 24, filtru intern aquael pat mini, acvariul are o saptamana jumate si pestele e de ceva vreme acolo, cam de o saptamana, de astazi dimineata este umflatura. Pe mijlocul corpului in lateral adica. L-am pus intr-un lighean cu apa din acvariu. Am luminat cu lanterna de la telefon sa ma uit la el si are capul inspre creasta in sus verzuie asa.
|
 |
|