[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: condorul
Forum Index » Profile for condorul » Messages posted by condorul

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.

Am luat decizia de a cumpara un cabinet original, deci, problema asta va fi rezolvata.
Ramane sa vad de pesti...ma gandeam la 30 neoni, 10 guppy, 4 molly negri, 2 zebre, 2 sanitari.

Ce ziceti, este ok?

Ms anticipat!
Am masurat...sunt cate 6 cm in stanga si in dreapta...am pus o poza mai mare...deci sa cumpar un cabinet special?...am gasit cel ami ieftin la 850Ron...

http://imageshack.com/a/img905/467/TTqZAL.jpg
Buna la toti!

Sunt incepator, am primit un acvariu ca in titlu, ideea e ca l-am pus pe un cabinet mai putin lung decat acvariul, astfel ca raman aprox 2.5cm din laterale afara...mi-e cam teama sa pun apa, e periculos sau merge?

Aici o poza cum arata...:

image

A doua mea intrebare se refera la ce pesti credeti ca ar fi indicat sa pun in el...vreau ceva nepretentios si frumos in acelasi timp...imi sugera cineva o combinatie de 100 neoni si 50 enleri...ce parere aveti?

Multumesc mult anticipat!

Lucian: ti-am editat link-ul sa se vada aici poza (selectezi linkul si apesi pe butonul [Img] de deasupra ferestrei de editare

Forum Index » Profile for condorul » Messages posted by condorul
Go to: