[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sebby_ro
Forum Index » Profile for Sebby_ro » Messages posted by Sebby_ro
nici nu stiu daca am voie sa spun.. l-am luat de pe nevertebrate . ro . e special pe e900 ( asa scria si pe blister) si a costat vreo 67 de lei. plus transport
Am descoperit problema: filtrul meu e amplsat in acelasi plan cu acvariul si nu are cei min 20 cm de le luciul de apa, cum spune in manual.
Merge perfect daca il pun intr-un bidon pe care il ridic deasupra...
Salutare,
Am si eu o problema cu un jbl e900 cumparat de pe net, second hand. Cand mi-a ajuns avea rotorul cazutde la locul lui pe buretii de filtrare si am crezut ca nu functioneazA din cauza rotorului. Am cumprat rotor nou, am montat si tot nu merge. Am incercat sa il bag in priza si cu capacul desfacut, rotorul pare sa se invarta normal... Dar cu toate asteanu circula apa.aveti vreo idee despre ce ar putea sa aiba?
Din vreun noroc chior, e cineva din tr severin care sa ma poata ajuta la servisare? Multumesc

P.s.am amorsat filtrul inainte de-al folosi, am instalat furtunele etans (cel putin asa par), etc

Forum Index » Profile for Sebby_ro » Messages posted by Sebby_ro
Go to: