[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: roxxana_s
Forum Index » Profile for roxxana_s » Messages posted by roxxana_s
Codita cand innoata nu e dreapta,ci un pic indoita.E singurul care are asa cv.Mananca bine,nu are nimic pe el,doar fecalele transparente.
Buna seara.AM doua probleme cu tetrazonele.Unul din ei inoata ciudat ,cu coada un pic in unghi si mai nou are fecale transparente.Sunt singurele simptome.Si a doua problema cu alt tetrazona,care practic a innebunit.Ii alearga in disperare pe ceilalti(care stau pititi acum printre plante)Ciudat este ca,pana acum 2 zile,era destul de linistit,nu alerga si nu stresa pe nimeni.Nici nu stiu daca e femela sau mascul,pt ca mi se pare destul de colorat,dar mai mare un pic decat ceilalti.Puteti va rog sa-mi dati solutii?
Ok.multumesc mult.O sa incerc sa vad dc. pot sa-l scot,daca nu...fierb buturuga cu sare multa si o pun inapoi.
Am incercat sa scot pestele,dar nu reusesc.Oricum,cu cutitul n-am reusit sa tai din buturuga.Poate cu o toporisca..
Acum 2 zile ,mi-a disparut micul meu ancistrus.De obicei se ascundea deasupra filtrului.Citind pe forum despre ancistrusi,am aflat ca pot fi blocati ori in filtru,ori in buturuga.L-am gasit blocat in buturuga,am incercat sa tai din ea sa ajung la ancistrus in speranta ca poate mai e viu.N-am reusit.Ce sa fac? Sa arunc buturuga,pt ca putrezeste ancistrusul acolo?Sa o tin in solutie salina cu concentratie mare si apoi sa o pun in acvariu?Va rog,nu sariti peste topicul meu cand cititi forumul.Va multumesc.
Va multumesc tuturor pt. sfaturi.Acvariul meu are filtru intern,neon ,termometru,pietris si o buturuga cumparata de la un petshop.Inclin sa cred ca mirosul vine de la buturuga.N-am fiert-o(greseala mea!) ,crezand ca nu trebuie daca e cumparata din magazin de specialitate.Din pacate ,s-a vazut si cu femela de xipho bolnava.
Bine v-am gasit!Ma numesc Roxana.Imi doream demult un acvariu,si acum am reusit sa-l am.Are cam 47 L net,inca nu e plantat .Pestisorii mei sunt :5 tetrazone si un xipho mascul.Am avut si 2 femele de xipho,dar una a sarit din acvariu(neavand capac) si alta a murit fiind cumparata cu o pata pe ea care s-a dovedit a fi infectie bacteriana.Am pus capac din plexiglass,dar de atunci apa are un usor iz de mucegai.Inca nu-mi permit un capac cu lumina incorporata.Ma bucur ca v-am gasit si cum stiu ca aveti multa experienta in acvarii,sper ca ma veti ajuta cu sfaturi.

Forum Index » Profile for roxxana_s » Messages posted by roxxana_s
Go to: