tave wrote:
vlad&raluca wrote:Sper sa nu avem ghinionul sa avem doar masculi sau doar femele....Cam atat...despre noi...asteptam vesti de la ceilalti...si poze...mai ales de la
manuelita si
fr0ggy.

Cred ca ghinionul asta il am io .... ca ai mei au aproape 1 an jumate si .... nimic nimic .... nu au nici un gand sa se aleaga ...

( si io am 6 )
Mai asteapta putin,ai mei s-au ales la aproape 2 ani. Si eu am avut tot 6 din care am ramas cu 4 dupa un an - a trebuit sa dau initial 2 pentru ca au ramas mai mici si erau alergati in permanenta de ceilalti. Din cei 4 ramasi, dupa un timp s-au separat 3 :o , nu stiam ce sa mai cred - toti 3 curatau aceeasi piatra. Acum o luna am gasit intr-o dimineata un bolovan plin de icre si pazit de cei 3 (cu aproximatie - unul dintre ei era doar curios dar surprinzator era acceptat de ceilalti doi -cu cateva zile inainte de depunere 2 dintre ei au inceput sa se prinda de buze unul pe altul) . Din pacate tocmai in ziua cand au depus a trebuit sa plec 1 saptamana, cand m-am intors nu am mai gasit nici urma de icre sau pui. Dar acum 2 zile pe la 7 seara au depus din nou de data asta am reusit sa vad si sa ma conving care este perechea

. Au depus frumos, prima trecea femela, apoi masculul. Asta e
perechea aleasa, stanga -femela, dreapta masculul. Acum acvariul arata
asa dar doar cu 2 oscari si fara cei 2 pleco, imediat dupa ce au depus i-am scos.O sa postez zilele urmatoare si poze cu depunerea. Momentan astept sa vad ce se intampla cu icrele. Dupa 2 zile sunt inca albe dar nu dau semne de mucegai iar parintii le ventileaza pe rand .