[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: k-lad
Forum Index » Profile for k-lad » Messages posted by k-lad
A venit marfa noua la : http://www.reefcenter.ro/
Rezolvat. Rog inchiderea topicului.
In acest moment pretul este de 300 Euro.
Acvariu 312 litri : 1.25m x 0.5 x 0.5
1. Acvariu este facut din geam de 10, fund dublu, intarituri longitudinale . Acvariul este lipit impecabil si nu are zgarieturi sau alte defecte.
2. Filtru TetraTEC EX1200 extern.
3. Incalzitor 2xAqua El 100W.
4. Neoan 1xTLD 830 (am oscari in el )
5. Masa PAL Negru 18mm facuta la comanda pe dimensiunile acvariului inaltime 70 cm.
6. Substratul pietris rau granulatie 2-4 mm.
7. Plante cateva ... ce au rezistat la oscari.
8. Fundal home made din polistiren acoperit cu lapte de ciment.
8. Bolovani de rau de dimensiuni mari.
9. Pesti - o pereche de oscari.

Tot sistemul are mai putin de un an de la punerea in functiune.
Pretul sistemului este de 350 EURO .

Nu se da pe bucati. Nu ofer transport!
Poze sunt la galerie .
Mai multe detalii PM.
da inca mai este de actualitate !

suna-ma sau intra pe yahoo mess.
------
3 bucati de PIRANIA - 2ani - pereche - au depus si scos pui de cateva ori (din pacate nu am reusist sa ii cresc - lipsa de timp si experienta)
------
Pentru detalii:
0726.726.300
grozavul@yahoo.com

thx,
Lucian
Pestisorii mei s-au apucat din nou de treaba, inca o depunere la activ . De data asta sper sa vedem si urmasii .
Deocamdata liniste si pace, doar ca mananca ceva de speriat. Asta nu s-a mai intamplat de vreo 2 luni.
Cum ma apropii de acvariu incep sa se agite, altceva decat mancarea nu ii mai intereseaza.
Revin cu amanunte : din pacate in a 3-a zi de la depunere, icrele au inceput sa prinda mucegai iar dimineata urmatoare au disparut complet iar pestii si-au reluat comportamentul normal, adica de cate ori ma apropii de acvariu "cersesc" ceva de mancare.
Acum legat de icre cred ca eu sunt vinovat ca s-au stricat, cu o seara inainte de a se strica am facut un schimb de apa si am completat cu apa rece, temperatura in acvariu scazand cu 1 grad cu aproximatie.
Astept cu nerabdare urmatoarea depunere, masculul a inceput sa curete piatra pe care au depus pana acum. Hrana de baza o constituie ramele dar le mai dau si Tetra DoroMin.
tave wrote:
vlad&raluca wrote:Sper sa nu avem ghinionul sa avem doar masculi sau doar femele....Cam atat...despre noi...asteptam vesti de la ceilalti...si poze...mai ales de la manuelita si fr0ggy.

Cred ca ghinionul asta il am io .... ca ai mei au aproape 1 an jumate si .... nimic nimic .... nu au nici un gand sa se aleaga ... ( si io am 6 )

Mai asteapta putin,ai mei s-au ales la aproape 2 ani. Si eu am avut tot 6 din care am ramas cu 4 dupa un an - a trebuit sa dau initial 2 pentru ca au ramas mai mici si erau alergati in permanenta de ceilalti. Din cei 4 ramasi, dupa un timp s-au separat 3 :o , nu stiam ce sa mai cred - toti 3 curatau aceeasi piatra. Acum o luna am gasit intr-o dimineata un bolovan plin de icre si pazit de cei 3 (cu aproximatie - unul dintre ei era doar curios dar surprinzator era acceptat de ceilalti doi -cu cateva zile inainte de depunere 2 dintre ei au inceput sa se prinda de buze unul pe altul) . Din pacate tocmai in ziua cand au depus a trebuit sa plec 1 saptamana, cand m-am intors nu am mai gasit nici urma de icre sau pui. Dar acum 2 zile pe la 7 seara au depus din nou de data asta am reusit sa vad si sa ma conving care este perechea . Au depus frumos, prima trecea femela, apoi masculul. Asta e perechea aleasa, stanga -femela, dreapta masculul. Acum acvariul arata asa dar doar cu 2 oscari si fara cei 2 pleco, imediat dupa ce au depus i-am scos.O sa postez zilele urmatoare si poze cu depunerea. Momentan astept sa vad ce se intampla cu icrele. Dupa 2 zile sunt inca albe dar nu dau semne de mucegai iar parintii le ventileaza pe rand .
Din pacate nu am reusit sa cresc nici un pui, nu pot sa ii separ iar dupa max 2 saptamani mor.
pui cresc in ficare zi ..... am numar vreo 20 pana acum sper sa raman cu toti ..
http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=1805
Am reusit sa fac o poza la Icre
Am 3 piranha de un an si 2 luni - ieri mi-au depus icre. Astazi au iesit puii .. . M-au luat prin surprindere au doar 12 centimetri - nu ma asteptam sa-mi depuna . Va rog sa ma ajutati cum sa crec puii ?? Ce sa le dau de mancare ?? Si ce alte conditii ar trebui sa aiba !?

Femela (cred) pazeste locul unde a depus de atunci si nu-i lasa pe ceilalti doi sa se apropie

Puii sunt f mici si stau ascunsi intre pietre ...
shyck wrote:
am luat de la cineva una bucata geam de 6mm de 63/85
m-am gandit ca din bucata asta sa imi fac fetele mari

asta daca este taiat bine

shyck wrote:vreau sa intreb daca pot folosi pentru fetele laterale geam de 4mm?, fetele laterale fiind de 25/40

latimea de 25 este cam mica, nu o sa poti sa amenajezi mai nimic, incerca sa il faci mai lat si foloseste sticla de 6

shyck wrote:ce grosime pot folosi pentru fundul acvariului

poti folosi tot sticla de 6
Multe salutari si ma bucur ca ati revenit.

Forum Index » Profile for k-lad » Messages posted by k-lad
Go to: