Vortech mp20 500,00
Recirculare eheim 2000 150,00
Skimmer aquamedic turboflotor blue 1000 cu pompa oeanrunner cu rotor nou 200,00
Reactor mic aquamedic 150,00
Piatra 300,00(toata)
eu i-am lasat in pace pe ai mei. au crescut pe o singura piatra destul de multi. sincer imi placea ideea ca prindeau toata mizeria si o bagau la ei in gura. din fericire nu erau in proximitate decat cu xenia
Am avut si eu placerea ...pardon, neplacerea de a-l cunoaste pe acest ErmoFerri si vreau doar sa spun ca este un om foarte parsiv si barfitor. Tind sa-i dau dreptate lui Melcu in situatia asta. Atat am avut de spus !
Cu tot respectul domnule....dar vad ca dati ati antiphos 1 litru cu 100 lei, unii din colegii nostri poate nu sunt in tema cu adaosul dvs comercial dar pt informatia lor, un litru de ati antiphos e 64 lei - vezi imaginea. Este si in stoc dar nu precizez magazinul ca sa nu se considere reclama.
Din ce tin eu minte domnule waterlife, nu sunteti la prima abatere de genul pacalici....
waterlife wrote:valabil tot ce este pe lista, piatra vie, solutii, sare, orice aveti nevoie.
sunati cu incredere
frate, am priceput ca vinzi "piatra vie" (de fapt piatra culeasa de prin mediterana care nu are nici o treaba cu piatra de origine coralifera), nu e nevoie sa postezi de 100 ori.
ti-au intins oamenii astia cu forumul un deget si tu le iei toata mana, postezi toata ziua bazaconiile tale, contributia ta la continutul acestui forum e aproape nula.
Nu ai avut si tu timpul si bunul simt sa faci un jurnal frumos in care sa prezinti proiectele tale marine, sa impartasesti experientele tale cu ceilalti despre acvaristica marina sau macar sa dai sfaturi si raspunsuri incepatorilor din acest domeniu.
Tu ai venit pur si simplu, ti-ai trantit taraba si spamezi exact ca pe acvarii de vis (UP !UP! UP!)
va zic eu explicatia in 2 secunde:
e un pustan pus de taicasu sa ceara corali la mocangeala si o da in diverse: ba ca e incepator, ba ca nu i-a intrat alocatia etc.
cati deastia stiu....e plin....si nu ma refer de acvaristica ci de toate domeniile.
va dau un exemplu concret:
stiu un tip (il cunosteam printr-un prieten dar ceva sumar...din vedere mai mult), si intr-o zi acest tip se baga in seama cu mine gen:
- Am vazut ca ai acvariu...si eu as vrea sa-mi fac unul....n-ai putea sa ma ajuti si pe mine daca ai vreun acvariu gol pe acasa, un filtru ceva....acolo ca sunt si eu la inceput....
- Eu imediat vazandu-l mai amarat asa am sarit sa-l ajut si i-am dat acvariu, filtru tot. evident nu ma asteptam la bani in schimb si nici el nu s-a oferit sa faca cinste....
trec cateva luni, tipu isi face acvariu, il populeaza, evident ca nu m-a mai sunat de atunci nici macar sa ma salute sau sa ma invite la o bere sa-i vad acvariul..... si aflu de la prietenu asta al meu ca defapt tipul e patron la o firma foarte mare si ca are bani garla....