[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Elena Rosu
Forum Index » Profile for Elena Rosu » Messages posted by Elena Rosu
Salutare! Multumesc de orice sfat /parere primit, pe care il voi analiza. De crocodil nu ma pot atinge o perioada , soare direct nu am, e chiar umpic intunecat. Seara frumoasa! Trec la studiu
Este intr-un colt intunecat am aprins neonul pt poza da pentru crocodil a creat acvariu )))
Substrat marmura nisip/pietrs, neonul nu il ?in prea mult aprins mai mult solar cat intra, hrana de doua ori pe zi
Va salut cu drag o incepatoare! Dup? ce l-am l?sat pe so? sa se distreze cu dorin?a de acvariu doua s?pt?mâni, trebuie sa preiau controlul înainte sa moara to?i Am un acvariu de 54l in prima faza 15 pesti ( acum doua saptamani) azi a mai luat 6si 2 melci e haos de specii. A schimbat toat? apa odat? , azum apa este verde, am zis GATA preiau control. Prin urmare continui lectura, ca am g?sit r?spuns la multe întreb?ri

Editat de stefanp: Ti-am mutat postul intr-un topic separat, postasei in topicul unui coleg.

Forum Index » Profile for Elena Rosu » Messages posted by Elena Rosu
Go to: