Message |
|
Multumesc! Insa la Dedeman nu am gasit erau doar cu florii si modele. Bricostore nu am vazut la mine in oras ,o sa mai caut.
|
 |
|
Unde pot gasi colant negru? Si cum il pun?
|
 |
|
Am mai facut niste poze. Oare de ce crevetii se string toti linga nuca de cocos? Si stau foarte ciudat? Se tot urca unul peste altul
|
 |
|
Au sosit si creveti rcs, par a fi acum in acvariu 10masculi si o femela.
|
 |
|
Cred ca fac niste poze cu telefonul decat cu aparatul foto.
|
 |
|
Nu inteleg cum ai zis ,dar autocolant vreau sa cumpar pentru toate acvarile de pus in spate. Pe culoarea albstru e bine? Sau negru. Am cumparat moss. Flame si alt moss parca este jawa moss
|
 |
|
Pai am vazut si am citit de niste creveti din dunare , lacuri de la noi din tara si plante dar mai bine nu ma incurc cu ele ca poate au paraziti
|
 |
|
Am adaugat un mascul de crevete rcs, pe care il aveam din alt acvariu. Caut rcs la pet shopuri vreo 10 bucati. In acvariu mai am pus un pui de peste, cu botul ascutit ce naste pui vii ,nascut de pesti mei din acvariu, o sa-l mut de acolo, numai sa mai creasca
|
 |
|
Pot fi tinuti creveti rcs cu crs? Trebuie apa de osmoza la crs neaparat? Daca nu ,ce alte speci de cardine pot fi tinute cu creveti rcs si sa se inmulteasca usor?
|
 |
|
Ce parere aveti de creveti din Romania si plantele gasite in lacuri ,dunare? Pot fi puse in nano?
|
 |
|
La pet shop nu avea moss la primu iar la al doilea pet shop nu vrea sa vanda desi am vazut ca avea peste tot moss in acvarii , pana si la pesti de iaz. Creveti sper ca o sa imi vanda vreo 5-10 . Acum ii tine la inmultit... Am luat un melc asasin era ultimul.
|
 |
|
Poze noi! Mai trebuie umplut acvariul?
|
 |
|
Credeti ca se vor inmulti crevetii rcs? Sau am probleme? Imi lispeste ceva inafara de moss? In caz ca nu gasesc si nu bag pana mai caut. Creveti se pot inmulti fara el?
|
 |
|
Scuze am vrut sa sterg si a dat mai multe, prima data am vrut sa corectez...
|
 |
|
denis borca75 wrote: Scuze pentru cum arata pozele. In realitate nu arata asa rau. E totusi la ciclare. Astept multe sfaturi, pareri.
|
 |
|
denis borca75 wrote: Scuze pentru cum arata pozele. In realitate nu arata asa rau. E totusi la ciclare. Astept multe sfaturi, pareri.
|
 |
|
Buna idee o sa pun. Numai poate mai cumpar niste plante si sa pot baga mana in acvariu sa plantez. Imi poti recomanda te rog o specie de cardine rezistente? Prima data o sa bag creveti rcs. Ce parere aveti despre creveti Cardinali?
|
 |
|
Scuze pentru cum arata pozele. In realitate nu arata asa rau. E totusi la ciclare. Astept multe sfatrui, pareri.
|
 |
|
Poze nu prea clare...
|
 |
|
Buna! Vezi ca albastru de metil decicleaza acvariul
|
 |
|