[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Val
Forum Index » Profile for Val » Messages posted by Val
Dark4ce wrote:bai fratzilor,parca ziceti ca sunteti la ecuator ...chiar daca ai 30 grade in casa,apa n-o sa aibe aceeasi temp, mai ales daca acvariul sta ferit de lumina soarelui directa, asa cum si trebuie sa stea... din cate stiu eu,o sa aibe mai putin cu cateva grade..

Asa e. Stie omu ce zice. Nu sariti toti in capul lui. Adica, cel putin asa ar fi daca nu ar mai exista nici o alta sursa de caldura in afara de incalzitorul termostatat si... soarele.
Dar i-a scapat ca droserele alea clasice, si chiar si tuburile fluorescente, intr-o oarecare masura se incalzesc si ele. Si cu cat sunt mai multe cu atat situatia e mai ... fierbinte.
Eu nu am alta idee, pentru acvaristul normal decat sa faci schimburi de apa zilnice, cu o apa la temperatura mai joasa.

Desi, ma intreb oare ce streseaza mai mult pestii: o variatie zilnica de temperatura de 3-4 grade, sau o temperatura mai ridicata cu 2-3, dar oarecum constanta...???

Val.

Forum Index » Profile for Val » Messages posted by Val
Go to: