[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Marina
Forum Index » Profile for Marina » Messages posted by Marina
Am inteles. Pe mine prea putin ma intereseaza design-ul. Si de colt al naturii, nu se pune problema, ies afara, daca vreau asta. Ma intereseaza strict sanatatea pestilor si ce este benefic pentru ei. Voi tine cont de sfaturile voastre si voi opta pentru cele naturale. Multumesc mult pentru ajutor!
60 l, 13 pesti ( 2 scalari, 2 sanitari, un redzebra si restul guppy)
Vroiam sa le iau plante naturale, dar m-a dat inapoi vanzatorul. Am zis ca e om in domeniu si stie. Discutabil in legatura cu asta...
Acum stiu ce sa iau, multumesc
Insa pot lua orice planta sau depinde si asta de un factor anume?
Am fost sfatuita de un vanzator in domeniu ca ar trebui sa le pun pestilor in acvariu plante artificiale, pentru ca sunt mai sanatoase. Mi-a zis ca pe cele naturale e foarte posibil sa le iei cu bacterii. Nu stiu ce sa cred, nu prea ma incred in vanzatori. Ce ma sfatuiti sa cumpar, artificial sau natural?
Va multumesc pentru raspunsuri
Am filtru, sta tot timpul aprins. Hrana le dau dimineata si seara, mai putin de o jumatate de lingurita. Apa o curat la o saptamana-doua. Plante nu am, dar voi cumpara. Voi incerca sa le bag mai multe plante, sa-l scot pe redzebra si scalarii si sa las doar guppy si cei doi sanitari (stiu ca ei fac bine acvariilor, curata resturile de mancare). Mai am o intrebare: cati guppy pot tine intr-un acvariu de 60 l?
Sunt Marina, incepatoare in ale acvaristicii si ma bucur ca pot gasi un sprijin aici! Va multumesc!
Am primit acvariul ce are 2 scalari, 8 guppy, 2 sanitari si un redzebra acum. Acvariul are 60 l, cu tot ce ii trebuie : incalzitor, lumina, pompa de oxigen. Au murit 4 guppy intr-o luna. Ma sperie situatia, pentru ca eu credeam ca au tot ce le trebuie. Unii spun ca se inteleg, altii ca nu. Eu i-am urmarit, ziua se inteleg, dar noaptea..nu stiu. Unul din guppy, inainte sa moara era lovit intr-o parte sau asa parea. Ce e de facut?
Am un acvariu si vreau sa stiu cum se inteleg pestii guppy cu scalarii de genul asta: http://images10.okr.ro/auctions.v3/700_700/2010/09/06/e/d/625542977340001192226100-2291231-700_700.jpg . Pot trai impreuna intr-un acvariu? Am auzit pareri diferite si vreau sa stiu cum sta treaba si daca ii pot tine impreuna. Nu vreau sa le fac rau. Va multumesc!

Forum Index » Profile for Marina » Messages posted by Marina
Go to: