[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: morsonel
Forum Index » Profile for morsonel » Messages posted by morsonel
Macar am aflat ca pot supravietui iernii. Azi le-am vizitat iar si am gasit doar una. Broastele autohtone trag la undita cu rama. Cele cu tample rosii par mai sperioase si nu cred ca vor musca. Pacat de ele...

Multumim, Ocean, pentru informatii.
Da..am citit si eu intre timp ca invazia e marea problema, nu supravietuirea. Macar au sanse sa traiasca acolo, tot e bun.

Oferta mea de a ajuta la prindere si relocare ramane valabila
Buna,

Intr-o plimbare la Ciric astazi am observat, pe langa broscutele testoase obisnuite, si doua broscute cu tample rosii. Cu siguranta cineva s-a plictisit de ele si le-a aruncat in Ciric (pe dreapta, spre aeroport). Una e cat pumnul, cealalta e mai mare, cu capul negru si tample de un rosu aprins.

Am vazut un nene care prindea broscutele testoase autohtone la undita (din greseala) si apoi le elibera. Daca e cineva interesat sa le ofere un habitat mai potrivit, cred ca se pot prinde din bazin prin aceeasi metoda, undita cu rama. Ma gandesc ca nu vor supravietui prea mult si cred ca vor muri cu siguranta cand va da frigul. Voi ce parere aveti despre sansele lor?

Daca e cineva interesant de ele, rog sa ma contacteze la 0751.339.698 oricand. Ii arat locul, ajut la prindere si eventual transport. Eu chiar nu am unde le gazdui.

O zi frumoasa!
Cine ii vrea, sa ma contacteze azi sau maine cel tarziu, aici sau pm.

Multumesc.
Se poate inchide. Il pastrez. Vad ca acum ii plac larvele de tantari congelate
Donez dario dario mascul cuiva care ii poate da constant hrana vie. Al meu dupa ce l-am hranit o data cu artemia vie, a refuzat-o pe cea congelata si orice alta alternativa 'moarta'.

Timpul nu imi mai permite sa ma ocup si de culturi.
Dario dario e un peste mic, cam timid si nu se simte prea bine in acvarii cu pesti mult mai mari ca el (vreau ca doritorul sa tina cont si de aspectele astea).

Pm pentru detalii.
Sunt Andreea din Iasi.
Detin acvarii pesti din 2009 (dario dario, tetra, betta), o african dwarf frog si doresc sa ma apuc si de creveti.
Cumpar creveti red cherry in Iasi. Vreau vreo 5 pt un nano.
thank you

Forum Index » Profile for morsonel » Messages posted by morsonel
Go to: