[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cristianus76
Forum Index » Profile for cristianus76 » Messages posted by cristianus76
Vand sau schimb pe diverse,acvariu original Aqua,60L,nisip negru,capac iluminat,2 filtre interne ,piatra de aer,buturuga mopan,plu diverse accesorii necesare acestui hobby populat cu 3 sanitari Cory ,maturi,albi,1 mascul Xifo rosu,10 neoni rosii,5 neoni negri,10 rasbora galaxy,3 Labeo Bicolori,4 melci de acvariu Pomacea galbeni si peste 50 de pui de melci.
Donez 2 crapy Koy 10-12 cm ,unul alb/negru si unul rosu,eventual schimb cu ceva plante easy sau pesti neoni........
Vand 2 crapi Koy 10-12 cm,unul rosu si unul alb cu negru.Au crescut destul pentru acvariul meu.
Pietris de rau,granulatie 2-4 mm,cantitate 8 Kg.Diferite pietre acvariu.
Toate produsele 60 ron,vietuitoarele,pietrisul si pietrele,sau eventual un schimb cu plante de acvariu.
.0768439426
Din pacate a sosit cu o lampa cu neon obisnuit si nu-l pot umple pana sus ca ajunge apa la neon,in curând sper sa ii fac un alt sistem de iluminare sa il pot umple pana sus.Multumesc pentru sfaturi.....deocamdata luna aceasta este deja prevazut in buget cumpararea unui filtru extern..
Salut si multumesc.Nu sunt carasi,sunt crapi Koy si asa i-a adus mosul,deh....a fost de fapt mos craciunita,sotia.......si nu as vrea sa ii arunc.....momentan le caut un nou camin.....
Ma numesc Cristian,am varsta de 38 ani si din luna decembrie 2013,odata cu mos craciun ,care i-a adus baietelului meu de 13 ani,un acvariu de 60 litri Aquarium Atlantis,echipat cu strictul necesar de functionare,mi-a daruit si mie aceasta pasiune,acvaristica.In speranta ca voi reusi sa fac totul cat mai bine,constient fiind ca nu este un lucru usor,dar rezultatele acestei pasiune sunt uimitoare.
In cadrul ariei VANZARI va rugam sa respectati regulamentul acestei sectiuni: REGULI de respectat in aria VANZARI
Una dintre acestea precizeaza ca: "Anunturile de vanzare ale userilor care nu si-au indeplinit obligatia de a se prezenta la rubrica "Despre noi" vor fi sterse"

Multumim de intelegere!

ADMINISTRATIA

Forum Index » Profile for cristianus76 » Messages posted by cristianus76
Go to: