Message |
|
Asa inteleg de ce nu asculta de nimeni.
|
 |
|
@DanielManciu Asa de curiozitate, ce varsta ai?
|
 |
|
Ce vrei sa faci cu un acvariu de 20l??? daca vrei pesti mai multi cumpara acvariu mai mare 60-100l. in asta degeaba pui 10 pesti ca ai suprapopulat acvariul. doi la mana, la pretul ce are asta gasesti acvariu 60l.
|
 |
|
Eu zic ca nu mai au rost discutiile si sfaturile.
Copilul tine ale lui, nu asculta nici-un sfat dat de voi si se pare ca nici nu o sa asculte curand.
|
 |
|
În filtru nu i-am g?sit. Azi am g?sit doi buc??i bine mersi stand pe fundul acvariului.
|
 |
|
Bun?. S?pt?mâna asta, miercuri am cump?rat patru creve?i ro?ii ?i ieri am observat c? au disp?rut toate ?i nu ?tiu de ce. Am un acvariu de 50l, pe?ti am 6 neoni, 3 corydoras.
|
 |
|
Cum adica in coloana?
Daca nu gasesc volcanit ce fel de fertilizant pot sa iau care sa fie greu sa nu-l aspir cand fac curatenie? Nu vreau sa pun nimic pe el de aceea intreb.
|
 |
|
Inseamna ca am dedus eu gresit. Am citit ca este bun pentru plante si am tras concluzia ca este fertilizant.
|
 |
|
Buna.
As avea doua intrebari.
1. Se mai gaseste de cumparat fertilizant volcanit?
2. Peste fertilizant trebuie sa mai pun ceva?
Multumesc!
|
 |
|
Up!!!
|
 |
|
Buna.
Donez 2 carasi aurii din lipsa de spatiu. Pestii se ridica personal din Targu Mures.
E-mail: szaby_26@yahoo.com

|
 |
|
simpfzoli wrote:de unde stiu............ poate din experienta , caci am avut din ambele. dar dca dai o cautare pe gogu si scrii odata plecostomus si scrii dupa acea ancisrtus ai sa vezi diferenta.
Nu din rautate am intrebat ci ca sa stiu si eu diferenta dintre ele.
|
 |
|
De unde stii? intreb sa stiu si eu.
|
 |
|
Buna. Este ancistrus sau pleco cel/cea din pozele respective? Multumesc
|
 |
|
Inteleg. Cum fac ciclarea? Cum scrie pe pagina principala?
|
 |
|
Pana cilclez acvariul unde sa tin pestile? Nu se poate cicla cu ele inauntru ca nu am unde sa pun pestii. Sunt cinci pesti intr-un acvariu 400x350x200. Nu ajunge spatiul pentru ei?
|
 |
|
Buna.
Vineri am primit de cadou un acvariu de 20L cu doi pesti xipho doi scalari si un caras cred. Este rosu si mare de vreo 7cm.
Ca filtru am un aquael fan filter mini plus. Mai am doua plante naturale si doua artificiale. Am o problema. Apa nu este clara. Mi sa dat ceva solutie albastra sa pun trei picaturi in apa ca sa se limpezeasca. Nu a avut nici-un efect. Am cumparat CrystalWater de la Tetra si am pus duminica in apa. Apa nu s-a limpezit si incepe sa aiba un miros anume.
Sunt nou un lumea pestilor si nu stiu ce sa fac.
|
 |
|