Message |
|
Cum spune si titlul caut un acvariu in stare buna sau chiar nou daca pretul este bun. Precisez ca ma intereseaza numai acvariul ,fara capac sau stand.
Acvariul trebuie sa aibe sticla de minim 8 mm si intarituri longitudinale.
De preferat din zona Sibiului ,nu prea se merita trimis prin curier. Ma pot deplasa pe o raza de 50 km fata de orasul Sibiu.
Cu stima.
Contact pe pm sau la info@dd-trockenbau.com
|
 |
|
Asa arata dupa aproape 3 sapt  , aducand plantelor mici modificari
Sapt viitoare urmeaza sa-si faca aparatia intrusii
|
 |
|
Cum spune si tittlul caut un furtun Eheim (dintr-o bucata ) de cel putin 1.5 m si maxim 3 m .Atat nou cat si sh in stare buna.
Astept oferte pe privat.
Va multumesc
|
 |
|
Detin un eheim professionel 3 2075 . Ma declar deocamdata foarte multumit de el .
debit: 1250 l/h , ca. 1000l/h (cu tot cu material )
Consum: 16 W
Avantaje:Made in Germany
Rotor ceramic
Calitatea plasticului
Se imbina perfect robine?ii cu furtunurile
3+2 ani garantie (daca il inregistrezi pe site-ul lor ( www.eheim.de ) primesti inca 2 ani garantie )
Dezavantaje: Pretul 230 euro
La capitolul silentios era loc de mai bine.
|
 |
|
Asa arata acvariul dupa aproape o sapt de functionare...
by koala: Linkul tau nu e functional, asa ca ti-am editat eu postul.
|
 |
|
M-am decis pt o butelie de 2 kg ,la un moment dat am vazut de 4 kg ,dar nu imi intra in dulap si sa o tin pe afara nu vreau.
Ca sa nu mai deschid un topic nou,scriu aici.
Am vazut la cineva asa ceva(vezi foto) ,este vb de o lampa suspendata de geamurile laterale ale acvariului si mi-a placut foarte mult si vreau si eu una ,dar nu am gasit nimic ca cea din poza .Spunea ca este facuta de firma Classica. Google nu m-a ajutat prea mult
Aveti idee de unde as putea sa achizitionez asa ceva ?
|
 |
|
Sincer va spun ca nu prea ma pricep exact cam ce valori de CO2 ar trebui.Am citit la cineva pe un forum din Ger ,avea setata instalatia la o bula pe secunda ,ce-i drept acvariu era de de 300 l si de aceea am spus si eu o bula/sec..
Si spunea ca l-a tinut 6 luni  o instlatie de 2 kg , dar oprea instalatia pe timpul nopti.Acum nush ce sa mai cred ...
|
 |
|
Buna ziua la toata lumea.Dupa o absenta de un an si ceva din cauza serviciului am decis sa revin in acvaristica . Am avut inainte un bazin de 112l brut dar din cauza timpului am renuntat la el.
Acuma am decis revin si am achizitionat un bazin de 240 l cu tot cu dulap.
Dotari.
Filtru extern Eheim Pro 3 2075 deibit 1250l/h 16 W
Incalzitor Eheim 200 W
JBL Manado 25 kg + 7.5 kg Aqua Basis plus
Iluminare : 2 neoane T5 de 36 w ( o sa le schimb cat de curand )
Surface skimer
... alte nimicuri (termometru,teste apa. etc , )
Am niste intrebari inainte de achizitiona si restul :
1.Se merita sa iau instalatie de CO2 de 2kg deoarece e la oferta si este diferenta de 20 euro fata cea de 0.5 kg ? Apropo cam cat m-ar tine o butelie de 2 kg sa presupunand la 1 bula/sec ?
2. Cam de cat wati ar fi recomandat lampa UV ? 5 sau 9 ? . Lampa se monteaza pe furtunul tur sau retur al filtrului ?
3.M-am decis ca pietris sa fie Jbl Manado cu JBL Aqua Basis plus ,dar ca fertilizator nu stiu ce sa aleg.Ce mi-ati recomanda ?
Alte observati sau idei sunt binevenite.
Va multumesc
|
 |
|
Frumoasa descriere a acvariului si despre tine ... ti-a luat sa scri 10 sec ? cu tot cu greseli .
|
 |
|
Ca sa nu mai deschid alt topic am si eu 2-3 intrebari numai daca intiatorul topicului nu se supara.Aceasi poveste si la mine am un acvariu de 200 l.Am gasit pe ebay instalatia de la o ProFlora u403 mai putin butelia 500 ml .acum intrebarile ...
1.Pot sa pun o butelie de 2 kg chiar daca instalitia este proiectata pt o butelie de 500 g ?
2. PH-Control vine fara electrozi ,se pot cumpara si seperat ?
3. Reaktorul vine fara ventuza pentru montare ,gasesc separat sa cumpar una ?
Adaug o poza mai jos (e cam mica ,dar sper sa se inteleaga ) sa vedeti despre ce este vorba.Va multumesc si sper ca nu am suparat pe careva
|
 |
|
Nimeni nimic ? 
|
 |
|
Cum spune si titlu caut un capac de acvariu cu tot cu neoane inclus.Precisez ca nu doresc de lemn.
Astept oferte.
|
 |
|
Eheim vrei sa zici.Firma foarte buna si au multe produse made in germany.Btw eu sunt din Ulm 
|
 |
|
Greu de crezut asa ceva.Nu zic ca nu va fi asa ,dar eu cred ca e chestie si de marketing.
|
 |
|
Vb de varianta cristalprofi e900 (nu e900i).Si la mine e curioasa treaba ca am vazut multe filtre externe la 900l/h trec de 20 w.Sper asa sa fie cum zic ei.Orcum cred ca pe el ma axez .
|
 |
|
Multumesc pt raspunsuri
Inca o intrebare poate sa-mi zica cineva daca acest filtru este bun, in sensul longeviv,consuma putin curent (15 w),fiabil,probleme tehnice ?
Nu tin neaparat sa-l iau dar pana in momentul de fata mi se pare cel mai bun la ce imi trebuie mie
|
 |
|
Doresc ca achizitionez un filtru extern jbl e900,dar am niste intrebari inainte de al achizitiona.
1.La cat timp sa schimba buretele normal (in prospect am vazut ca un an) dar am impresia ca duce mai mult ?
2.Acel pietris Micro Mec care creaza nitrat se schimba ,daca da la cat timp ?
3.Am un acvariu de 112l brut si stiu ca filtru e prea mare pt el ,dar doresc pe vitor sa imi iau un acvariu de 200-250 l si ca sa nu mai cumpar inca un filtru.Acuma intrebarea mea nu pot regla debitul de 900l/h pe la vreo 600l/h ?
Multumesc,
|
 |
|
mai este valabil ?
|
 |
|
Ii chinui chiar daca nu ai probleme cu ei.Eu te sfatuiesc ori mai dai din ei ori iti iei un acvariu mai mare (300 l min.)
|
 |
|
|
 |
|