[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
din Fagaras  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
nettucu
Junior member

IP:

Salut,

Ma numesc Catalin si evident sunt din Fagaras. Sunt acvarist nou; m-am reprofilat de la testoase dupa ce au crescut ca feti frumosii pana s-au facut de supa si am fost nevoit sa le donez ca sa nu le chinuiesc inutil.
Imi plac foarte mult acvariile cat mai naturale (substrat de culoarea nisipului, plante naturale), pestii relativ mici (5-6 cm la maturitate) si plantele naturale.
Acvariul inca nu este facut, doresc mai intai sa ma documentez pe forum si sa ascult sfatul "batranilor".
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Salut.
E bine ca intai te documentezi. Ar fi bine ca inainte de orice achizitie sau hotarare referitoare la acvariu, sa pui intrebari pe forum daca esti nelamurit sau pur si simplu pentru a te informa mai bine.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit si spor la citit! Poti incepe cu articolele de pe site si forum,iti vor fi foarte utile mai ales cele legate de ciclul azotului. De asemenea te asteptam cu intrebari!

Until you find someone worth dying for, you never really live.
narcis.b
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Bine ai venit, variante ai multe si bunavointa gasesti "aici"si ,ai multa,asa ca succes!
[Email]

Forum Index » Despre noi
Go to: