[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
In legatura cu substratul acvariului  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
mittzuc
Junior member

IP:

Salut am un acvariu cam de 2 saptamani si am tot citit pe acest forum de "substrat" ... ok eu am pe fundul acvariului numai pietris cumparat de la shop cam de 2-4 mm si ataat stratul este cam de 2-3 cm;
Acum plantele cresc fosrte bine ... sunt verzi si vioaie nu va pot scpune denumirile lor pt. ca inca nu le stiu...

ce vreu sa interb

Sub acest strat de pietris ar trebui sa mai am un substrat care sa fie un fel de ingrasamnat?! sau .... (pt. ca plantele sa creasc mai bine?), plante le am de la un amic ... si erau numai capete de plante si cele pe care le avea in exces in acvariul lui

la mine s-au prins bine si s-au inmultit deja in numai 2 saptamani
folosesc un neon alb de 15W venit o data cu acvariul Aquadream 60 cu filtru BioBox 1 (easyflux 300). la cei 50L ai acvariului mi-ar trebui mai multa lumina?!
as adauga si poze dar nush cum
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

mittzuc wrote:folosesc un neon alb de 15W venit o data cu acvariul Aquadream 60 cu filtru BioBox 1 (easyflux 300). la cei 50L ai acvariului mi-ar trebui mai multa lumina?!

Depinde de ce plante vrei sa cresti. Unele se multumesc cu lumina putina, altele nu, unele pot minca si din gunoi™, altele nu.

mittzuc wrote:Acum plantele cresc fosrte bine ... sunt verzi si vioaie nu va pot scpune denumirile lor pentru. ca inca nu le stiu...

Nu ma prind ce inseamna "plante vioaie" .

Poze: smilie ... Poze cu plante
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Vrei sa fi amabil si sa te exprimi mai citet si cu mai putine greseli gramaticale? Ca parca erai student...

La posturi fara cap si fara coada nu-ti va raspunde nimeni. Si e pacat. Fara suparare.
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Compozitie substrat.

@ Traducere cu dedicatie pentru Faraon - "plante vioaie" sunt cele care dau din frunze si danseaza " Meneaito"cu radacinile. Ce lacune ai.... :nunu:
mittzuc
Junior member

IP:

imi pare rau pt. gramatica dar printre altele lucrez si cam scriu fara sa ma uit pe ecran ... o sa fiu mai atent .

am citit cam toate anunturile pt. incepatori si am cam prins unele idei dar nu eram lamurit cu "substratul" ... sa inteleg ca nu e musai sa am 2 tipuri de pamant, nisip sau pitris ... pt ca plantele sa fie "vioaie" ... adik verzi si puternice (nu ofilite)

si daca va rog imi poate spune careva cum adaug cateva poze?! ... am niste nelamuriri (daca se poate)
[Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

mittzuc wrote:imi pare rau pentru. gramatica dar printre altele lucrez si cam scriu fara sa ma uit pe ecran ... o sa fiu mai atent .

am citit cam toate anunturile pentru. incepatori si am cam prins unele idei dar nu eram lamurit cu "substratul" ... sa inteleg ca nu e musai sa am 2 tipuri de pamant, nisip sau pitris ... pentru ca plantele sa fie "vioaie" ... adik verzi si puternice (nu ofilite)

Cumpara substrat de la Dupla sau ADA sau Terralit si ai scapat de aceasta problema "spinoasa".
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

mittzuc wrote:imi pare rau pentru. gramatica dar printre altele lucrez
Si io .

mittzuc wrote:si daca va rog imi poate spune careva cum adaug cateva poze?! ... am niste nelamuriri (daca se poate)

Galeria foto .

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: