[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Nano Dulce 2  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
stefanp
Moderator

IP:

TCRadu wrote:Nu, gazon in nici un caz cel mult din muschi, nu vreau sa mai fac si injectie de CO2, ma voi axa pe dezvoltarea de muschi si licheni
Din pacate am aflat prea tarziu ce sunt in pericol sa corcesc crevetii rcs cu green fiind din aceiasi familie, doar dupa,ce i-am pus impreuna si acum nu mai pot sa-i separ...dar pana la urma nu am pretentia sa cresc rase pure.

Pacat, ar putea iesi ceva interesant.
E pacat de harscape-ul facut...dar daca vrei sa te axezi pe creveti, inteleg si treaba asta. Desi, in cazul asta, nu se merita sa te chinui prea tare cu scape-ul.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
TCRadu
Member

IP:

Pentru gazon imi trebuie multa lumina watti si timp de iluminare = retera sigura pentru alge, mai am un nano in care am HC gazon si pentru a-l intretine de la iluminat in exces si adaos de macronutrienti m-am umplut de alge pe cioata si pe anubiasi nana petit , cum nu am reusit sa scap de alge cu blackoutul am scos cioata si am trata situatia cu sol de hipoclorit.... Rezultat ....am eradicat algele la un loc cu anubiasul, acum am schimbat lumina de la alb rece la alb cald sa vad cum se cor comporta atat HC-ul cat si anubiasii daca isi mai revin....asa ca in asta nou inceput ma voi abtine de la gazon.
R.

This message was edited 1 time. Last update was at 16/06/2013 22:43:07

https://picasaweb.google.com/109763583088200012958/April112012

Nano: https://picasaweb.google.com/117577193222203308995/NanoSept2012#5800269960860408450
stefanp
Moderator

IP:

TCRadu wrote:Pentru gazon imi trebuie multa lumina watti si timp de iluminare = retera sigura pentru alge,
R.

Nu neaparat

Dar te inteleg. Pana la urma e acvariul tau, tu stii cel mai bine ce doresti de la el

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to: