alber wrote:
Dar efectul ar fi fost si mai mare daca ai fi avut un vas de sticla cu fundul perfect plat, sa-ti scoata unduirile de la suprafata apei
Revin asupra acestui subiect, ramas in coada de peste Rascolind netul dupa niste acareturi, am gasit bazaconia despre care vorbeam. Nu este decat un cilindru care are la un capat funcul perfect drept.
http://www.fish-street.com/reef_glass_viewer?category_id=89
"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
Variatii de pH nu am observat, dar nu pot sa spun ca testez foarte des, ci maxim 1 data pe luna, iar turba inca nu am schimbat-o. Tin minte ca pe ambalaj parca scria sa se schimbe dupa 6 luni.
Bobby, am bagat la greu cu serviciul zilele astea si nu am mai avut timp de altele. Oricum, 90% din ce am tras atunci, erau nefocusate, mai ales la africani, unde nu mi-a iesit nici o poza. Probabil efectul de bere si-a spus cuvantul
Pe parinti i-am vazut ingrijindu-i, nu i-as suspecta. Initial, depusesera pe alta craca, dar i-au mutat unde i-am filmat. Dimineata, cand sa le dau mancare, nu mai erau icrele.
This message was edited 1 time. Last update was at 20/02/2011 23:24:39
Acum vreo ora a avut loc o noua depunere din partea scalarilor. Ca sa nu mai patesc ca in alte dati, am scos ancistrusul si l-am bagat in acvariu cu Betta. Momentan, femela pazeste icrele si le ventileaza. Ciudat e ca il alunga pe mascul, spre deosebire de alte depuneri, cand stateau amandoi pe langa icre. Va tin la curent....
De azi am noi locatari in acvariu: 2 perechi de ramirezi. Pana acum sunt destul de sfiosi in noul mediu dar sper ca, in scurt timp sa filmez o depunere