[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Fundal negru  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Baldur
Junior member
[Avatar]

IP:

Vreau sa pun si eu fundal negru ca im place mai mult decit ala cu plante pe care il am acum. Voi ce ati pus?
Eu m-am gindit la autocolant dar am incercat pe un geam normal si a prins basici micute de aer dedesupt. Am incercat sa le intep cu acul dar inebunesti ca e prea migalos. Si la urma vezi ca tot n-a iesit bine.
Ce sugerati sa pun? Sa nu ziceti hirtie ca nu se poate. Mi se mai prelinge apa cind se aduna pe capac picaturi mici de la filtru si se increteste hartia.
[Email]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Nu dezlipi tot colantu' odata, dezlipesti cite 1-2 cm si netezesti ....... tot asa pina termini si n-o sa mai prinzi bule de aer .

Poze: smilie ... Poze cu plante
laurentiu
Junior member
[Avatar]

IP:

La un acvariu, am pus niste vinilin care imita o piele striata ,si arata foarte bine .
[Email]
fipilica
Senior member
[Avatar]

IP:

Baldur wrote:
Eu m-am gindit la autocolant dar am incercat pe un geam normal si a prins basici micute de aer dedesupt.

chiar daca iti raman si dupa ce urmezi sfatul marelui Porc dupa ce setezi acvariul nu o sa se mai observe.In timp plantele de fundal, algele sau mazga care o sa se dezvolte pe acel geam or sa le acopere.

Era pe aici pe forum un post care explica mai pe indelete cum se lipeste autocolantul folosind apa si rigla sau card, foloseste search-ul.

...
[Yahoo!] [MSN]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: