[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Java moss  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
andras
Senior member
[Avatar]

IP:

Aveti idee cum as putea prinde java moss de mopan?
[Email] [WWW]
hans
Senior member
[Avatar]

IP:

O legi cu o ata sau altceva de genul asta. dupa cateva saptamani, se prinde singura.
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Mie cand mi s-a spus ca trebuie sa prind Anubiasul de mopan, mi s-a dat ideea de nylon de pescuit.
Am cumparat o rola din nylon subtire si negru, si nici nu se vede
[WWW]
hans
Senior member
[Avatar]

IP:

SIngura problema cu firul de pescuit este ca ramane pe acolo...si, sincer, mie nu-mi place aceasta idee. Evident ca dupa ce se prinde, poti sa scoti firul.
andras
Senior member
[Avatar]

IP:

Am intrebat, fiindca nu-mi dau seama cu ce se prinde moss-ul daca indepartez nylonul. Asa stiu ca n-are radacini.

Multumesc pentru raspunsuri.
[Email] [WWW]
mircea peres
Junior member

IP:

dupa ce moss-ul va incepe sa se dezvolte atat in lungime cat si prin ramificatii, nu vei mai vedea nici urma de nylon-cu atat mai mult cu cat se va indesa.Asa ca nu va fi cazul sa-l indepartezi. In cazul meu, oricat as tunde moss-ul nu pot sa vad nylonul deoarece este foarte bine acoperit.
Moss-ul in timp poate sa se prinda atat de pvc (lambriuri) cat si de sticla, fara sa fie legat, chiar pe verticala, (chiar afara din apa dar in conditii de umiditate) cu o conditie- sa nu fie deranjat in cresterea sa (ciupit, miscat de pesti sau apa)

galeria mea
fipilica
Senior member
[Avatar]

IP:

andras wrote:Am intrebat, fiindca nu-mi dau seama cu ce se prinde moss-ul daca indepartez nylonul. Asa stiu ca n-are radacini.

Multumesc pentru raspunsuri.

Poti sa te uiti cu o lupa sau o pereche de ochelari mai puternici si ai sa vezi de ce nu ii mai trebuie radacini

PS. La mine s-a prins si de ventuza care tine spraybarul de la filtru, in schimb n-a vrut sa se prinda de niste pietre vulcanice nici moarta.

...
[Yahoo!] [MSN]
andras
Senior member
[Avatar]

IP:

N-am nici ceea mai vaga idee cei straybar (stray=vagabond) , daar ma bucur sincer de raspunsurile voastre . Sper sa se prinda bine si la mine.
[Email] [WWW]
andras
Senior member
[Avatar]

IP:

Sorry, am citit gresit :-)
[Email] [WWW]

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: