[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salut sunt nou pe aici:)  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
maryovs
Unripe member

IP:

am un acvariu de 50 de l si as vrea sa il reamenajez.am luat de la un petshop niste plante si nu stiu cum sa le plantez , am pe fundul acvariului pietris cam 3 cm...cum plantez plantele?
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Depinde ce plante ai ?

Ogar batrin dar.... cu miros fin
lukaboy
Senior member
[Avatar]

IP:

maryovs wrote:am un acvariu de 50 de l si as vrea sa il reamenajez.am luat de la un petshop niste plante si nu stiu cum sa le plantez , am pe fundul acvariului pietris cam 3 cm...cum plantez plantele?

Raspunsul simplu ar fi: in substrat, cu grija.

In ce priveste un raspuns mai amplu, care sa includa sfaturi de aquascaping, compatibilitati, etc, e nevoie de niste date sulpimentare: dim acvariului, pestii, temparatura, tipul de apa de la robinet, lumina, etc.

insa cel mai important mi se pare sa stim si noi ce plante ti-ai luat, sa iti poata spune cineva ce si cum.

oricum, bine ai venit si succes!

http://www.seachem.ro
[Email]
Gabriel
<'))))<
[Avatar]

IP:

Domnu' maryovs.
Te rog mai intai sa postezi cate ceva despre experienta ta in zona "Despre noi".
Apoi, pentru ca deduc deja din postul tau de mai jos ca nu ai o prea mare experienta, te sfatuiesc sa citesti cu atentie posturile din "Coltul incepatorului" precum si articolele de pe site.
Succes.
Postul tau se muta la "Coltul incepatorului"
andras
Senior member
[Avatar]

IP:

La topicul "plante de acvariu" gasesti catalogul Tropica, unde ai sfaturi pt fiecare planta. Vezi tabelul de la pagina 10.
[Email] [WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: