[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
urgent help !!!!!  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
as
Junior member

IP:

Am pui de scalar in acvariu comunitar in care pe langa cei doi parinti mai sunt 2 xifo si un coridoras. Scalarii isi pazesc puii foarte bine Nu se apropie nimeni de ei dar xifo nu mai apuca sa manance pentru ca sunt izolati de scalri care nu ii lasa sa se mai miste si sa ajunga la mancare.
Puii ce manainca si ce facem cu ei? scot xifo si coridorasul din acvariu? Raman scalarii cu puii ? se descurca ? ce le fac?
fipilica
Senior member
[Avatar]

IP:

scoate xipho aia de acolo, alt acvariu sau fa-i cadou, iar puilor poti sa le dai sa manance granule de la diferite firme(hikari,tetra,sera etc.) inmuiate bine intr-o seringa cu apa.

...
[Yahoo!] [MSN]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

as wrote:Puii ce manainca si ce facem cu ei? scot xifo si coridorasul din acvariu? Raman scalarii cu puii ?
Incearca Sera Micron si nauplii de Artemia. Corydorasu' poate ramine. Scalarii se descurca cu puii. Lasa o veioza aprinsa in camera.

Poze: smilie ... Poze cu plante
as
Junior member

IP:

Multumesc pentru sfaturi Am mutat cei 2 xifo si coridorasul. Au ramas parintii scalari cu puii Sper sa se descurce adica sa nu-i manance Le-am cumparat mancare speciala pt baby fish dar le-am dat-o normal nu dizolvata in ceva pentru ca e ca o pudra.
fipilica
Senior member
[Avatar]

IP:

as wrote:Multumesc pentru sfaturi Am mutat cei 2 xifo si coridorasul. Au ramas parintii scalari cu puii Sper sa se descurce adica sa nu-i manance Le-am cumparat mancare speciala pentru baby fish dar le-am dat-o normal nu dizolvata in ceva pentru ca e ca o pudra.

...
[Yahoo!] [MSN]

Forum Index » Cichlidae
Go to: