[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Donez acvariu complet utilat JUWELL RIO125  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
RIO125JUWELL
Unripe member

IP:

Salut,

Acum cateva zile au aparut scurgeri la acvariul pe care il am de vreo 14 ani, JUWEL Rio 125. Scurgerile sunt in partea superioara. E recomandat sa fie schimbata toata sigilarea acvariului, Va dau si un tub de silicon negru special pentru acvarii. Problema e ca accesul la toate marginile va fi mia dificil incat initial trebuie inlaturat un decor de la Juwel de vreo 2 cm grosime pentru a se putea ajunge la toate imbinarile. Sistemul de iluminare si pompa au fost schimbate in ultimii 3 ani deci asta nu va fi o problema.
Nu o sa il repar, doresc sa il donez rapid cuiva. Sunt doar 2 conditii:
1. pentru ridicare trebuie sa vina 2 persoane, nu va pot ajuta cu deplasarea lui de pe holul blocului pana unde aveti nevoie.
2. Cei 4 neoni supravietuitori trebuie sa fie luati si ingrijiti de cine ia acvariul.

Acvariul se afla in zona Piata muncii. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati cat mai rapid prin mesaj privat.

ugarit5
Senior member
[Avatar]

IP:

Nasoala intamplare...
Se pare ca acvariile juwel prea isi merita banii...
[WWW]
Alex_acv
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna ziua,
Sunt interesat, am lasat un mesaj privat. va multumesc.
RIO125JUWELL
Unripe member

IP:

Salut,

Am gasit deja pe cineva caruia sa ii donez acvariul. Va multumesc pentru interesul aratat. Topicul poate fi inchis.

O zi buna

This message was edited 1 time. Last update was at 16/11/2020 00:40:24

Forum Index » Donatii
Go to: