Multumesc tuturor celor care mi-au readus postul al viata. Intentionat nu am specificat un pret, pentru ca voiam sa discut pe privat cu cei interesati.
De dat il dau pentru ca vreau in locul lui sa pun doua acvarii mai mici unul peste altul si sa imi mai ramana ceva loc.
Sincer sa fiu, nici nu stiu cat sa cer, stiu clar ca nu pot obtine pe el cat am dat eu acum 2 ani( 1000Ron cu tot cu suportul de pal, capac PVC si vreo 2 neoane). De aceea, asteptam propuneri constructive pe privat. Cert e ca sub 600RON pachetul sau 350 fiecare nu merita efortul. A, o precizare, am mai masurat o data, are undeva sub 130 pe latura lunga. Cert e ca neoanele de 120 cu suport electronic incap perfect si chiar ramane putin loc.
Inca ceva, pestii au fost promisi, deci poate fi luat si fara apa
Dulapul e destul de bine organizat, are 3 volume( doua cu usa si sertare, unul doar cu sertare), si are si cateva sertare pe margini. In seara asta incerc sa fac niste poze, si daca pot le si urc.
Raman la concluzia ca un mesaj pe privat e mai eficient decat 3 in thread, da pe de alta parte, ma ajuta si asa.
Toate cele bune, astept doritorii.