[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu 400l  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
lukaboy
Senior member
[Avatar]

IP:

Buna,

am in plus un acvariu de 380-400l, 130*60*60, utili circa 350.

Sticla de 10, multiple intarituri, fund dublu din gram tot de 10. cine il ia primeste si niste plante( mult anubias, diverse varietati), niste lemn si ceva pestisori. Detalii si poze pe mail.

Foarte important, nu ofer transport, si e destul de greu, nu prea poate fi dus cu tramvaiul .

Astept oferte pe PM.

http://www.seachem.ro
[Email]
RaresLuc
Senior member
[Avatar]

IP:

Este offtopic dar mie-mi da 468 de litri volumul real al acvariului. Nu mai stiu eu sa calculez?
[Email]
dany
Junior member

IP:

pretul ar fi de ajutor
[Yahoo!]
johny_snele
Junior member

IP:

si eu sunt ineresat de acvariu.ce pret are?
[Email] [Yahoo!]
florin27
Member

IP:

Da chiar, ce pret are? N-ai citit la regulament ca trebuie sa specifici un pret?! Tot acolo se spunea ca daca nu se respecta regulamentul rubricii "Vanzari" mesajele vor fi sterse fara atentionare.

Eu l-as cumpara daca e o ocazie, desi nu am unde sa-l instalez pe moment... Cu transportul nu e o problema, am break.

Toate bune,
Florin

"Birocratia sufoca miracolul vietii. Proliferarea cotropitoare a birocraþiei e un efect al luarii totdeauna in serios a lucrurilor importante si niciodata a celor cu adevarat importante." (Alexandru Paleologu - DESPRE LUCRURILE CU ADEV|RAT IMPORTANTE)
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

florin27 wrote:Da chiar, ce pret are? N-ai citit la regulament ca trebuie sa specifici un pret?! Tot acolo se spunea ca daca nu se respecta regulamentul rubricii "Vanzari" mesajele vor fi sterse fara atentionare. Florin

Citeste tot:Precizati pretul produselor pe care le oferiti. Daca oferiti de exemplu pesti gratis specificati in mod expres acest lucru. Nu este obligatoriu dar se evita multe discutii ulterioare.

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
lukaboy
Senior member
[Avatar]

IP:

Multumesc tuturor celor care mi-au readus postul al viata. Intentionat nu am specificat un pret, pentru ca voiam sa discut pe privat cu cei interesati.

De dat il dau pentru ca vreau in locul lui sa pun doua acvarii mai mici unul peste altul si sa imi mai ramana ceva loc.

Sincer sa fiu, nici nu stiu cat sa cer, stiu clar ca nu pot obtine pe el cat am dat eu acum 2 ani( 1000Ron cu tot cu suportul de pal, capac PVC si vreo 2 neoane). De aceea, asteptam propuneri constructive pe privat. Cert e ca sub 600RON pachetul sau 350 fiecare nu merita efortul. A, o precizare, am mai masurat o data, are undeva sub 130 pe latura lunga. Cert e ca neoanele de 120 cu suport electronic incap perfect si chiar ramane putin loc.

Inca ceva, pestii au fost promisi, deci poate fi luat si fara apa

Dulapul e destul de bine organizat, are 3 volume( doua cu usa si sertare, unul doar cu sertare), si are si cateva sertare pe margini. In seara asta incerc sa fac niste poze, si daca pot le si urc.

Raman la concluzia ca un mesaj pe privat e mai eficient decat 3 in thread, da pe de alta parte, ma ajuta si asa.

Toate cele bune, astept doritorii.

http://www.seachem.ro
[Email]

Forum Index » Vanzari
Go to: