[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Interviu  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
canadezu
Member
[Avatar]

IP:

http://www.forumaqua.com/article-579-interview-li-qi-rui-jerry.html
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Interesant interviul.
Interesante mi s-au parut doua aspecte:

-un taiwanez a folosit un substrat german in patria unde produsele asiatice rules (si pe buna dreptate de cele mai multe ori)
Firma se numeste Brustmann. Producatori de substrat si fertilizanti si nu prea a fost invocata pe aici pe la noi din cate stiu .
Am mai citit despre ei ..din pacate nu am gasit niciodata o pagina de net a lor in care sa vad si eu exact ce preoduc.
Mai mult decat adresa....nimic:
Adresse Obere Schwemmbach 48
D - 65375 Oestrich-Winkel
Allemagne
Téléphone 0049-(0)6723-9176-7
Fax 0049-(0)6723-7772

Daca cineva cunoaste, eventual careva din membrii cu domiciliu in D site-ul oficial, un link as aprecia.

2- Don't forget to congratulate Jerry for reaching 149th place this year in the ADA.
Daca asa arata acvariile de locul 149

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
Intros
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca asa arata acvariile de locul 149
Ai dreptate, pentru ca asa cum stii am pus un post la acvarii de vis, cu castigatorii ADA de anul acesta si multe mi se par sub cele din acest link. Cred ca s-au incadrat mai bine in "ce se poarta" anul asta ca design acvatic... in opinia juriului. Eu prefer genul "lui Jerry" cu culori vii, proaspete, dar imi lipsesc cateva plante esentiale din ce a are el acolo.

Acei care cer minuni nu se indoiesc ca ei cer naturii intreruperea minunilor ei.

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: