[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pestii mei se bat pe mancare  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
GraveYard
Unripe member

IP:

Salut,
Am si eu o mica problema, am inceput prima data cu un Caras Cometa si acum 1 saptamana m-am gandit sa mai adaug inca unul. Acum nu stiu daca am facut o alegere prea buna si tind sa cred ca nu. Am mai adaugat inca un Caras Cap Rosu.
Ei par sa se inteleaga stau unul pe langa altu, "plutesc" nu par a avea probleme, insa atunci cand le dau de mancare .. dezastru, parca ar fii ring de box, mananca ce mananca dupa care incep sa se impinga unul pe altu, acum nu stiu daca se si ciupesc de aripioare ca nu i-am lasat, am intervenit ).
Am dar comanda de o plasa separatoare pe care sa o introduc cel putin atunci cand le dau de mancare si pana aduna resturile, dar pana o sa imi ajunga mai dureaza cateva zile.
Paula1980
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna!
Aceeasi problema am avut.o si eu cu un caras cometa. Impartea acvariul cu un caras oranda si toata ziua il hartuia...isi lua avant si direct in burta lui se oprea. Pana la urma am renuntat la "agresor" (cometa) si am luat un casas telescop dar minunea nu a tinut mult...si asta sta toata ziua cu nasul in fundul carasului Oranda
Cum naiba sa.i "dresam" sa fie mai pasnici?
BettaChuck
Member

IP:

Carasii single tail (cometa de ex) nu se pun in acvariu cu double tail (oranda) printre altele tocmai pentru a evita problema pe care o ai tu. De fapt, cometele nu se prea pun in acvariu, ci in iaz. Da un search pe google sa vezi ce si cum.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: