[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
infectie fungica sau fin rot.. sau...  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Salut. Nu scrie in prospect la ce perioada se reia tratamentul?
[ICQ]
adrian09
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

la 3 zile trebuie sa faci pauza de minim 24 h si sa pui carbunele activ...dar cit timp poti merge cu tratamentul nu am vazut
La mine e putin mai greu cu tradusul... ce cumpar .. sunt in alte limbi...de obicei franceza si cu trducerile astea... e cam dificil..eu mai deduc din ele dar am nevoie si de tranlate....

This message was edited 1 time. Last update was at 20/10/2016 18:17:51

Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se intimple
[Email]
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Pai respecta prospectul. Schimb de apa, 24h cu carbune activ, eu as mai face inca un schimb de apa dupa ce scot carbunele, cam 30% si apoi iar tratament. Poate are vreun coleg prospectul de la Baktopur si ne da detalii mai multe.
[ICQ]
adrian09
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

asa fac.in perioada de pauza,pun carbunele si scimb in fiecare zi de pauza 50% din apa ca sa elimin cit mnai mult din apa care a fost la tratament.Adica in 2 zile ,de 2 ori cite 50%...bineinteles apa statuta la declorinat si am si declorinator de la GBL
Problema e ca nu stiu daca sa continui tratamentul dupa astea 2 zile sau sa las o pauza mai lunga si sa bag putin albastru de metil pentru a proteja cit de cit de bacterii..nu stiu.. stau in cumpana...nu e scris ceva concret de cite ori poate fii reluat tratamentul....ori sunt eu prost si nu inteleg cu tot cu traducere
..mersi pentru sfaturi..incerc sa mai caut si azi ceva informatii

[Email]
adrian09
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Buna seara
a aparut un punct rosu pe cap la carasul care e bolnav...nu vad sa iasa vreun firicel din el sau ceva...am sa incerc sa pun mai pe seara o poza...
puteti sa va dati seama ce e?
M-am uitat pe online hospital si nu am vezut

[Email]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: