[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cumpar rasbora brigittae  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
RvN
Senior member
[Avatar]

IP:

Va salut,

Doresc sa cumpar 6-8 exemplare de rasbora brigittae, ar fi perfect daca as gasi chiar in Bucuresti pentru a evita transportul in aceasta perioada rece.

Dupa un scurt pelerinaj prin magazinele de profil din Bucuresti am renuntat la idee desi stiam de cand am plecat ca nu este indicat sa achizitionez pesti de acolo (am fost foarte dezamagit sa gasesc bazine cu foarte multi pesti bolnavi sau morti). Dezinteresul este maxim, nu vreau sa dau numele magazinelor pentru a nu face reclama (chiar daca este negativa) dar plecand de la interesul fata de soarta pestilor din bazine pana la informatiile total haotice si lipsite de orice baza ale angajatilor (parca au facut special cursuri de specializare pentru dezinformare astfel incat cumparatorii sa revina la 3 zile constant sa mai cumpere ceva pentru ca totul se rezuma doar la BANI - am vazut cu ochii mei cum X a vandut de fata cu mine pesti plini de gris unei persoane care habar nu avea plus alte elemente de stil absolut indispensabile nisipul verde sau albastru cu planta de plastic insotita de varianta autohtona de castel cu 2 creneluri, probabil nu mai erau pe stoc scafandrul si crocodilul) am ajuns la concluzia ca mai bine astept si 1 an pana gasesc la un crescator care face acest lucru din pasiune si de la care pot sa iau cu incredere ceea ce imi doresc.

Daca cineva are pestisorii mai sus mentionati astept un semn pe PM sau la telefon 0734.302.364, Stefan.

O zi buna tuturor.

Reef D
Ariath's Reef
Z Pico
Guppy's Lair
Refinement

Forum Index » Cumparari
Go to: