[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
moarte subita caras ....  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
adrian09
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

am o veste proasta,gladiatorul meu s-a dus in lumea celor drepti...nu stiu de ce si care este problema...
Nu ai mai dadusem tratamentul, era in a doua saptamina fara tratament ieri era vioi,minca, fugea prin acvariu .Azi dimineata era putin abatut, nu mai era asa vioi,nu am bagat de seama am zis ca e mai linistit....pe la 12 statea lipit de filtru,sus unde trage....l-am atins putin si a plecat....pe la ora 16 l-am gasit cu burta in sus si nu mai respira...
Schimburile de apa le faceam odata cu acvariul comunitar,la 3 zile 30% cu apa statuta la declorinat 24 de ore minim in care mai bagam si o pompa pentru circulare..
inainte cu 10 minute de a face schimbul puneam conditioner de apa, de aspirat aspiram in fiecare seara depunerile de hrana si reziduale,la fiecare schimb puneam si Aclimol 5 ml

Nu pot sa imi dau seama ce a putut sa se intimple sa cedeze asa rapid...

Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se intimple
[Email]
Liv
Ultrahigh member

IP:

Regret pentru el.
Poate a fost afectat mult prea mult de saritura si de lipsa de intretinere inainte sa ajunga la tine.

Parca era intr-un acvariu separat?

This message was edited 1 time. Last update was at 17/12/2016 06:33:19

Sa aveti animale sanatoase, plante frumoase si apa limpede.
adrian09
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

da .era in carantina inca...nu am vrut sa risc sa il pun in comunitar pina nu eram sigur ca e bine,adica sa vad ca incepe sa ai creasca inotatoarele ....
ma gindesc sa nu fie din cauza ca a stat prea mult timp singur....

[Email]
adrian09
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

ma tot intreb ce sa se fi intimplat...nu pot sa inteleg...de aspirat aspiram in fiecare seara....cu 2 zile inainte sa moara era vioi..in 2 zile sa cada asa.. parca s-a rupt ceva in el...s afi fost amoniac..pate depuneri in filtru....nu l-am spalat de 3 saptamini in interior,doar ce ai clateam mediile filtrante...
Oare trebuia sa ai mai las carbunele activ?
Singurul raspuns care imi vine este ca datorita tratamentului,normal ca sa deciclat acvariul..si sa fi fost asta cauza?

[Email]
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Probabil sistemul lui imunitar a cedat mai de mult, a rezistat cat a putut. Acum ai grija de restul, ai facut ce s-a putut pentru a-l salva, dar nu a fost sa fie.
[ICQ]
adrian09
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

cu ceilalti deocamdata nu am probleme...sunt mincaciosi,cacaciosi si masoara acvariu in lung si in lat.. cred ca ei stiu dimensiunile mai bine ca mine..)

daca tot a murit ... ma tot gindesc ce nu am facut .. ca sa stiu daca v-a mai fi cazul.. ce sa fac si ce sa evit...si cum as putea evuita ca dupa un tratament indelungat sa nu mai cedeze asa...deodata...totusi... cred ca e ceva..prea asa deodata.. in 2 zile sa se curete...cind parea bine,incepea sa ia culoare pe la baza cozii...era vioi,inca nu incepuse sa ai creasca inotatatoarele..de aceea il mai tineam separat,aveam de gind sa il pun in acvariul comunitar dupa ce vedeam ca incepe sa se refaca inotatoarele...dar ...
a zis cineva ca sunt rezistenti...intr-adevar dar se pare ca sunt si greu de tratat...rezistenti si la tratament...

This message was edited 1 time. Last update was at 19/12/2016 14:32:30

[Email]
Faye
Senior member
[Avatar]

IP:

Fara suparare adrian, dar la cate l-ai pus sa indure pe bietul peste, ma mir ca a trait atat.

Bidonul 2016-, Borcanul 2014-2016
375L: 6 scalari, 2 thorichthys ellioti, 2 ancistrusi, 6 ramirezii electric blue, 1 sewellia lineolata, 28 cory panda, trilineatus, davidsandsi, duplicareus
adrian09
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

a suferit mult ,intr-adevar,dar statea deja fara tratament de 2 saptamini...
daca nu faceam nimic ...murea mai repede....am incercat...

[Email]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: