[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
De ce mor femelele guppy dupa ce nasc?  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
Barbucatalin
Junior member

IP:

Salut,

in marea majoritate a cazurilor (cu vreo 2-3 exceptii) femelele Guppy mor dupa ce dau nastere.

Par ca mananca, dar li se subtiaza abdomenul si incep sa se cocoseze putin de spate si la putina vreme ii gasesc decedati in acvariu.

Si inca o intrebare. Ce ritm de crestere au puii de guppy? Intreb deoarece puii de molly imi cresc mult mai repede decat cei de guppy.
Ca si termene, ar fi asa:
- 05.07.2016 nascut pui guppy
- 05.08.2016 nascut pui molly care i-au depasit lejer pe cei de guppy, au ajuns de dimensiunea parintilor.
- 10.09.2016 nascut pui molly care deja i-au depasit pe guppy...
Cresc in acelasi acvariu, acceasi mancare, aceleasi conditii... Nu sunt decese in acvariul de puiet...
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

- Femelele de guppy sunt batrane? Ce varsta au?
- Puii cresc proportional cu marimea lor ca adulti... deoarece molly sunt mai mari decat guppy, este normal ca puii de molly sa creasca mai repede/mai mult.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
Barbucatalin
Junior member

IP:

Sincer sa fiu, toate femelele au fost cumparate de la Pet shop, deci nu le stiu varsta.

Dupa dimensiuni nu p?reau b?trâne...

Abia de acum îmi ies femele productie proprie...

Asa este, este normal sa creasca mai mari si mai repede dar parca decalajul este prea mare...

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: