Salut!
Ma numesc Madalin, Ieri am dat fuga la petshop si am cumparat 10 creveti amano

nu m-am putut abtine
Acvariul este unul de 12 l, ulterior a gazduit un beta, care era batran

deci este ciclat un filtru minuscul de 200l/h pe care l-am infundat cu niste burete sa-i scada debitul o lampa aquael de 5 w cred substrat negru inert chimic 2 cripto si cateva plante de suprafata.
Cum ziceam ieri m-am entuziasmat prea tare si am cumparat 10 creveti amano.
Cand am ajuns acasa in timp ce ii aclimatizam am observat ca unul din ei are ouo

astazi cand am venit de la servici, binenteles mi-am lipit fata de acvariu, am urmarit fiecare crevete in parte sa vad ce mai face gravida, dar aparent gravida nu mai era..... in timp ce ma uitam prin acvariu pe la suprafata apei vad ca niste larve de tantari dar in miniatura de avia ii vezi..... panica, panica,panica! M-am dus la petshop si am lua 2 plante (acele Cryptocoryne) in gandirea sa se ascunda larvele sa nu le manance crevetii si niste mancare de creveti

da radeti....
Pana sa bag plantele m-am mai uitat in acvariu sa vad cum mananca satra mea de creveti si am observat intr-un colt al acvariului o larva de 4-5 mm pare sa fie ca de libelula..... pam pam pam.... am scoso din acvariu. cum i de unde... nu stiu...
Teste de apa nu mai am ca nu le-am mai gasit dupa mutare, dar maine dupa servici ma duc sa cumpar si va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa mai cumpar pentru ca sunt incepator aproape de zero la capitolul creveti dar imi plac si vreau!
As avea vre-o sansa sa-mi traiasca larvele de creveti? scurt cat m-am documentata am vazut acolo termeni salimetru, apa sarata plancton ca rana sau alge. greu domle greu, dar mi-ar placea sa ii salvez.