Salut! Am nevoie de opinia unui cunoscator in ale "boalelor" la discusi si anume: pe unii din ei au aparut de ceva timp punctulete mici negre si pe unii cate unu,doua,trei puncte mai mari ce sa fie oare?? Am si poze dar claritatea cam lasa de dorit si nu stiu daca ajuta, daca nu ajuta am sa prind unul si am sa il pun la fotografiat in macro. Mentionez ca de ceva timp i-am trecut pe mixtura si dupa exagerari cu mancarea au dat in flagelate., stiu sigur ca erau flagelate deoarece aveau caca alb si lung cu intreruperi care se tinea in ceva firisoare albe. Acum sunt bine (si inainte erau dar au refuzat mancarea vreo 2 zile) au inceput sa manance normal, mixctura nu le mai dau aproape deloc, poate odata la saptamana un cub din acela din forma de gheata. Tratamentul cu metro si schimburile de apa 80 % in fiecare zii au dat rezultate. Parametrii apei sunt: gh 14-16 nu pot sa fiu precis kh 8 ph 7.2 nitriti 0 nitrati 10-15. Pesti se comporta bine mananca, caca normal nu se freaca de decor nu stau ascunsi nu sunt schimbati la culoare nimic care sa ma faca sa cred ca nu ar fi ok doar acele puncte, aa si doi pigeoni mici care nu prea au crescut in comparatie cu un red turqoise care "a crescut ca o ciuperca", respira putin mai repede dar cu amandoi operculi
|