[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Bule aer in lipitura de silicon  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
dannny_y
Junior member

IP:

Salutare, Am dus si eu sticla (6mm) 80x33x37 la lipit (priceput in acvarii si confectionarea lor) cand am ajuns acasa am vazut ca are bule de aer intre lipiturile de silicon .. ce sfaturi imi puteti da ? il duc inapoi la relipit ?

PS: La umplere sub nivelul de 4 cm fata de capatul sticlei face o burta de 3mm - 3,5 mm, este normal ? am nevoie de intarituri ? Mersi
[Thumb - IMG_4941.JPG]

[Thumb - IMG_4937.JPG]

[Thumb - IMG_4934.JPG]

[Thumb - IMG_4938.JPG]

Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Sint zone in care bulele-s exagerat de multe si de mari. Eu l-as desface si l-as relipi. I-as pune si intarituri.

Poze: smilie ... Poze cu plante
dannny_y
Junior member

IP:

Da si eu zic ca sunt prea mari bulele, poate tine a?a 1 an dar am dat si bani si nici treaba buna nu a f?cut si nu vreau sa ma trezesc cu apa prin casa )... A?a ca o sa l duc înapoi sa l relipeasca sau daca nu s?-mi iau bani înapoi si dupa care s?-l curat s?-l lipesc eu ) cred ca sigur o sa iasa mai bine ) intaritoarele cum îmi recomanzi sa le fac ?
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Sint suficiente doua intarituri longitudinale in partea de sus, late de 4-5 cm. Daca se poate din geam de 8 mm.

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: