IP:
Salut inca odata la toata lumea, ma numesc Filip Marius si sunt din Drobeta Turnu Severin dar locuiesc de vreo 5 ani in Italia (Asti); am 28 ani si pasiunea acvaristica am REDESCOPERITO acum vreo 2 ani cand mi-a fost oferit cadou un acvariu de 100l si prin intermediul acestui forum si binenteles al vostru cei care il tineti in viata am dus acvariul in stadiul asta( foto cu numele "primul acvariu").dupa ce am prins putina incredere si dupa 2 ani de a urmari acest forum aproape zi de zi si citind zic eu indeajuns de a prinde curaj, am trecut la un nivel mult mai greu zic eu, acela de a tine discusi. Ii am de vreo 6 luni si se simt bine intr-un acvariu de vreo 160l net ( foto acvariu discusi prezent)
PS: Rog un moderator sa ma ajute cu fotografiile daca nu au ajuns unde trebuie, binenteles daca bu cer prea mult. V-am pupat!
Bine ca ... ti-ai facut curaj Acvariile arata bine si pozele sunt puse ok
„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
IP:
Pfffff in sfarsit cineva din severin de la mine,dar care e plecat Bine,acum si eu sunt plecat,dar....pana acum nimeni de la mine activ pe fotum.
Bine ai venit. Ape limpezi !