As vrea sa incep sa folosesc in acvariul meu 2 produse din gama easy life: Easy Carbo si Profito dar am citit ca trebuie sa am grija pentru ca cele 3 elemente necesare cresterii unor plante sanatoase(CO2, lumina, nurtrienti) trebuie sa fie in echilibru, altfel nu le va merge bine plantelor. Am doar plante low light in acvariu(intentionez sa mai bag cateva dar tot low light) si iluminarea e asigurata de o lampa cu bec fluorescent de 11W. Volumul net de apa e cam 22l deci as zice ca am aproximativ 0.5w/l . In conditiile astea, e o idee buna sa folosesc produsele de mai sus? Vreau sa le folosesc pentru a accelera cresterea plantelor si pentru a scapa de algele maro(care banuiesc ca au aparut din cauza ca nu am suficiente plante in acvariu
LE: Plantele aflate in prezent in acvariu sunt Anubias nana petite, Valissneria nana, moss, microsorum windelov, limnophilla sessiliflora, Egeria najas. Plantele pe care vreau sa le adaug sunt Crypto parva, Crypto wendtii, Anubias nana, Rotala rotundifolia.
This message was edited 1 time. Last update was at 13/03/2016 14:20:43
|