[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Nano acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
yo2lsk
Junior member

IP:

De la acest mic acvariu a inceput totul.
L-am cumparat nestiind nimic despre acvaristica si incerc sa-l tin pe "linia de plutire"
Setup-ul este:
Aqua Smart set 10l
Filtru hang-on de 230l/h imbunattit prin marirea volumului de filtrare cu 2 bucati de burete
Lumina Aquael Led 6W, 8 ore de la 10 la 20 cu o pauza de 2 ore de la 14 la 16.
Substrat JBL Aquabasic plus si JBL Manado
Plante: Anubias nana, Egeria densa, Hygrophila siamensis, Crismtmas mos mos, lilaeopsis brasiliens

Pesti: barbus tetrazona green 1 bucata, barubs tetrazona albino 1 bucata,calistus 1 bucata, 1 neon (am avut 2 bucati dar unul l-am gasit pe parchet), microrasbora galaxy 1 buc, corydoras paleatus 1buc, si un melc Neritrina.

Folosesc dioxid de carbon lichid, potasiu si fosfor de la Easy life, si Sera florena basic care de la Sera
[Thumb - nano3.jpg]

[Thumb - nano2.jpg]

[Thumb - nano1.jpg]

[Thumb - nano5.jpg]

koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Acvariul arata tare bine, dar sumatranii aceia nu au ce cauta acolo!
Sunt pesti rautaciosi, carcotasi & energici si au nevoie sa traiasca in grup, intr-un bazin mai mare.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
yo2lsk
Junior member

IP:

Ai dreptate koala, o sa ciclez cu ei un nou setup de 54 l pe care l-am inceput si eventual dupa aceea o sa-i donez.
Au fost primii pesti cumparati si nu am avut nici o idee. Pur si simplu i-am luat dupa culaore si marime (o mare prostie). Mi-am incercat norocul cu 3 creveti red chery si in primele 2 zile le-au dat tarcoale dar in urmatoarele zile nu au rezistat tentatiei si i-au servit (o alta mare prostie). Citisem ca nu se impaca cu crevetii dar unii spun ca ar fi avut experiente reusite si am incercat.
Mare pacat pentru creveti!

Ovidiu.

This message was edited 1 time. Last update was at 31/01/2016 12:45:14

stefanp
Moderator

IP:

Acvariul e foarte frumusel, felicitari!

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
yo2lsk
Junior member

IP:

Multumesc Stefan.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: