[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutare.  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
yo2lsk
Junior member

IP:

LA multi ani tuturor!

Ma numesc Ovidiu, locuiesc in Deva si am intrat in fascinanta lime a acvaristicii de cate zile, mai exact de la Craciun, cand am cumparat primul acvariu pentru copii. A fost un acvariu mic de 10l Aquael Cube si nu stiam ninic despre intretinerea lui. Am inceput sa citesc si sa ma documetez si astfel am dat de forum. Momentan il am populat cu 2 tetrazona barb micuti de aproximativ 1 cm unul verde si unul alb cu portocaliu, un botia de 4 cm si un mic peste sanitar coridoras de aproximativ 1 cm.

Ovidiu.
stefanp
Moderator

IP:

Salutare, bine ai venit pe forum!

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Despre noi
Go to: