[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
comportament ciudat la betta  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
Pipeta
Unripe member

IP:

Buna. Am un betta mascul de 6 luni. El sta intr un bol de 6L, apa schimbata regulat si pt mentinerea temperaturii am luat un incalzitor. Problema este ca de ceva timp a albit pe burtica si la baza aripioarelor si incepe sa ingalbeneasca usor pe restul corpului. I am facut bai regulate, o data pe saptamana, cu albastru de metil. In apa i am pus verde de malachit. El era vioi si manca, pana in seara asta cand am observat ca statea ascuns si cand a venit la suprafata, nu s a miscat in momentul in care am intins mana spre el. L am si atins usor. Situatia s a inrautatit dupa cateva ore cand a inceput sa ia incontinuu apa de la suprafata, si sa se agite destul de rau. Inoata intr o parte si pe burta si se loveste uneori. Acum se face o ora de cand se comporta in acest fel. Ce i drept mai face pauze de 1-2 min cand inoata linistit dar ia aer de la suprafata. Mentionez ca apa e abia schimbata. M ar putea ajuta cineva cu niste informatii? Eu am tot cautat dar n am gasit nimic.
geani
Membru de baza

IP:

Daca arata asa este columnaris, se trateaza cu Furanol, Ektol bac..astea de la JBL. Vad ca esti ingrijorat ca ia aer de la suprafata, nu trebuie sa fii, ase respira betta
[Thumb - betta-fish-columnaris.jpeg]

[Email]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: