frate....nu am cuvinte...din nou SCOICI ! din nou CARASI cu SCOICI!....de aceea probabil nu ai primit niciun raspuns inca.Mai mult decat atat haide sa fim sinceri,si sa ne zicem unul altuia de cat timp sta carasul asa.in al 2lea rand petele alea rosii le are din cauza faptului ca e balonat,iar partea aceea rosie sta mai mereu in afara apei,la luciul apei mai bine zis.mai mult decat atat,carasul tau a inhalat mult oxigen,cel mai probabil din cauza fulgilor,care NU SUNT RECOMANDATI carasilor.Observ dupa prezentare ca esti incepator,deci nu stiu cum ai pestii de 5 ani.Problema ta nu este pestele,ci INTREG SISTEMUL ! pietris,scoici,filtre????schimburi apa? din nou....SCOICI? simt ca innebunesc,imi pierd rabdarea.TOTUSI,e bine ca ai apelat intr-un tarziu la acest forum.Pestele tau e pe duca,maxim 2-3 saptamani.Ai putea in timp ce astepti raspunsuri de la colegi,sa si citesti pe aici la categoriile de incepatori,TOTI suntem incepatori,unii mai putin altii mai mult.Incerc sa te indoctrinez,insa nu stiu ce sanse as avea.Pestele tau are atat boala vezicii inotatoare din cauza mancarii slabe,ph-ului scazut calitativ al apei,plus ca poate inghiti oricand acel pietris pe care il vad in blur,cat si foarte probabil o infectie in sistemul excretor.carasii sunt niste purcei,scormonesc mereu in nisip,trebuie granulatie mica,orice mai mare de 3 mm le poate periclita viata.Nu intelege gresit,insa simt durere.CIteste,citeste,CITESTE !
This message was edited 1 time. Last update was at 14/11/2014 05:24:10
|